Pentax K-3

alaTest har samlet og analyseret 565 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også kvaliteten imponerer, men flashen værdsættes ikke af folk.

præstation, brugervenlighed, billedkvalitet, kvalitet, pris

flash

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Pentax K-3 en samlet alaScore™ på 93/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 565 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (125)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Man skal ikke skue hunden på hårene, siges det, og det er let at overse Pentax, siden deres kameraer ligner alle de andres. Men det er udenpå. Sammen med Sony de er de eneste, der har billedstabilisering indbygget. De andre spejlreflekskameraer har det...

Det mest solide kamera, man kan tænke sig i denne klasse, leverer også billedkvalitet og skarphed på højde med dyrere kameraer. Upåklagelig ydelse for pengene

Autofokussen er ikke blandt de hurtigste, og menugrafikken virker forældet

Mar 2014

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Hårdføre Pentax K-3

 

Pentax K-3 er vejrforseglet, så det tåler både støv og fugt. Samtidig byder kameraet på ny sensorteknologi, og ergonomien er glimrende. Læs vores test af Pentax' robuste topmodel.

Jan 2014