Jabra Stealth

alaTest har samlet og analyseret 355 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også lyden imponerer, men mange er mindre positive med hensyn til pålideligheden.

brugervenlighed, lyd, komfort, bærbar, design

pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Hovedtelefoner får Jabra Stealth en samlet alaScore™ på 81/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 355 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 355 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 311 af 355 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Jabra Stealth

 

alaTest has collected and analyzed 43 user reviews of Jabra Stealth from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.1/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Headphones on Amazon.co.uk. People really like the design and portability. The comfort and sound are also appreciated, whereas many are less positive about the reliability.

usability, sound, comfort, portability, design

reliability

81% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Sep 2022

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Jabra Stealth

 

alaTest hat 115 Kundenbewertungen für Jabra Stealth von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.1/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 3.9/5 für andere Produkte in der Kategorie Kopfhörer auf Amazon.de.

85% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Jabra Stealth Bluetooth Mono-Headset (Bluetooth 4.0, NFC, MultiUse)Jabra Stealth Bluetooth Mono-Headset (Bluetooth 4.0, NFC, MultiUse)

Sep 2022

Brugeranmeldelse (amazon.ca)

Amazon.ca review summary for Jabra Stealth

 

alaTest has collected and analyzed 3 user reviews of Jabra Stealth from Amazon.ca. The average user rating for this product is 3.7/5, compared to an average user rating of 4.2/5 for other Headphones on Amazon.ca.

67% of the reviews on Amazon.ca give this product a positive rating.

Sep 2022

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Jabra Stealth

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 139 recensioni utente su Jabra Stealth da Amazon.it. La media della valutazione clienti per questo prodotto è 4.2/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Cuffie su Amazon.it.

87% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Jabra Stealth Bluetooth-Headset (Bluetooth 4.0, NFC, MultiUse), ArgentoJabra Stealth Bluetooth-Headset (Bluetooth 4.0, NFC, MultiUse), Argento

Sep 2022

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Jabra Stealth

 

alaTest ha recogido y analizado 1 comentarios de usuarios relacionados al producto Jabra Stealth en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 5.0/5, al ser comparado con la calificación 4.1/5 de otros productos en la categoria Auriculares en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Jabra Stealth - Auricular Bluetooth inalámbrico, negroJabra Stealth - Auricular Bluetooth inalámbrico, negro

Sep 2022

Ekspertanmeldelse af : Tomas Nilsson (mobil.se)

Jabra Stealth

 

Smidigt headset med vindproblem som trots allt låter rätt bra.

Stealth erbjuder ungefär samma funktioner som Jabra Storm – men i ett nättare format. Headsetet är tillräckligt lätt för att bäras i öronproppen, men det ingår byglar i två olika storlekar om du vill att det ska sitta riktigt säkert. Stealth har en...

Ekspertanmeldelse af : Редакция THG (thg.ru)

Jabra Stealth: действительно удобная гарнитура

 

Jabra Stealth сочетает в себе удобство использования с удобством ношения благодаря расширенным функциям и комплекту креплений различного типа и размера.

Apr 2015

Ekspertanmeldelse af : Сергей Кузьмин (mobile-review.com.ru)

Обзор Bluetooth-гарнитуры Jabra Stealth

 

Гарнитура-невидимка, при этом сохранена функциональность – есть поддержка профиля A2DP (это поможет вам слушать музыку в нормальном качестве), хорошее качество передачи речи, длительное время работы, Jabra Stealth получилась очень интересной.

В рознице гарнитура Jabra Stealth стоит около 3 600 рублей, по соотношению цена-качество это один из лучших продуктов на рынке. Миниатюрный размер, нормальное время работы, функциональность, возможность работы с двумя телефонами одновременно –...

Okt 2014

Brugeranmeldelse (abt.com)

It's a great product

 

Using daily. Works grear

Clear Signal ; Connects Easily ; Fits well in ear ; Good Sound ; Good Volume Control ; Lightweight ; Noise Cancellation

Okt 2015

Brugeranmeldelse (abt.com)

Very good product

 

Much better than my previous ones.

Clear Signal ; Connects Easily ; Fits well in ear ; Good Sound ; Good Volume Control ; Lightweight ; Noise Cancellation

Sep 2015

Brugeranmeldelse (abt.com)

I love this product, I have purchased this blue tooth at lea

 

I use it for work, I walk all day and I use my hands, so I can't hold or answer the phone

Connects Easily ; Fits well in ear ; I like that it tells you ; Lightweight

Bulky ; Poor Noise Cancellation ; Short Battery Life ; Spotty Signal

Aug 2015

Brugeranmeldelse (abt.com)

Amazing sound quality

 

This is my 1st wireless ear piece purchased and I I recommend it to all. Sound quality is great!

Apr 2015

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Einmal Stealth immer Stealth

 

Super Headset klein, super Klang und in Verbindung mit der App viele Einstellungsmöglichkeiten. Ist schon mein 2. weil der erste mein Katzen zum Opfer gefallen ist. Es ist zwar nicht gerade günstig aber jeden € Wert.

Feb 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

emfehlenswert

 

insgesamt sehr angenehmes Teil mit hohem Gebrauchswert. Da es sehr leicht ist, besteht aallerdings die permanente Gefahr eines Totalverlustes.

leicht, , gute Qualität , hervorragende Verständlichkeit , Kopplung mit zwei handys oder Gigaset und Händy pr

Sitz im Ohr nicht befriedigend , Ohrbüger und erät passen nicht perfekt zusammen

Jan 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“TOP product”

 

Prima product doet wat het moet doen. Vooral personen die een bril dragen is dit een uitermate geschikte headset.

Super licht ; zit mooi stevig in het oor

Jan 2018

Prissammenligning for Jabra Stealth

Ingen priser på dette produkt