Siemens TC86304

Siemens TC86304
alaScore 88

180 anmeldelser

Dec 2018

alaTest har samlet og analyseret 180 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide størrelsen.

brugervenlighed, design, pris, størrelse

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 88/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 180 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 177 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 177 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Bevalt dus om alle bovenstaande pluspunten.”

 

Het apparaat ziet er mooi uit.

snel koffie ; afneembaar waterreservoir ; afneembare filter

Okt 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“aanrader”

 

gebruiksvriendelijkheid

instellen van tijdstip waarop je koffie wil hebben ; compact

Sep 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Mooi design, heerlijke koffie”

 

Bevalt prima en de koffie is heerlijk.

Ziet er mooi uit ; heerlijke koffie

Aug 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“UItstekend apparaat”

 

Het design is mooi en het gebruiksgemak is uitstekend. Het apparaat geeft zelf aan wanneer er ontkalkt moet worden. De timer stelt je in staat 's morgens vroeg op de door jou ingestelde tijd een vers kopje koffie te drinken.

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Mooi, stijlvol, lekker en snel koffie zetten met deze koffie”

 

Heerlijk opstaan en naar beneden lopen waar de geur van koffie je al tegemoet komt dankzij de timer.

Timer voor een vroeg bakkie ; Thermoskan ; Makkelijk in te gieten ; Snel klaar

Knoppen op de pot open dicht doen

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“top apparaat,maar dat ben ik gewend van Siemens!”

 

mooi design koffiezet apparaat,makkelijk te bedienen en schoon te maken, en het belangrijkste,heerlijke koffie!

lekkere koffie ; snel klaar ; automatische uitschakeling

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Heel tevreden”

 

We hebben het toestel nog maar een week, maar we zijn heel tevreden. Heel handig zijn de timer en de aanduiding wanneer de koffiezet moet ontkalkt worden!

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“goed product”

 

Mooi ontwerp, handig in gebruik

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Koffie Please!”

 

Weer terug naar een ouderwets filterkoffie apparaat. Heerlijke warme koffie. simpel apparaat. Mooi design.

Warme koffie ; Grote kan ; Warmhoudplaat ; Schakelt zichzelf uit ; Duidelijk waterreservoir

Nog geen ontdekt

Jun 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“spijt van de aankoop.”

 

Heerlijke koffie, maar al binnen enkele dagen loopt de temperatuur van de koffie terug. Enige remedie: kan eerst warm maken met heet water. Na 14 dagen moest het apparaat ontkalkt worden.

Smaak koffie is prima ; gebruiksgemak niks mis mee

temperatuur van koffie valt tegen, beslist geen hete koffie ; na 14 dagen moest al ontkalkt worden. ; 3 weken in gebruik en de koffie wordt al minder heet. Ook na ontkalken. ; Timer kan eigenlijk niet gebruikt worden i.v.m. temperatuur koffie. Eerst...

Jun 2017