Apple iPhone 5s

alaTest har samlet og analyseret 65857 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til modtagelsen.

brugervenlighed, præstation, størrelse, design, bærbar

batteri, pris, pålidelighed, modtagelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Apple iPhone 5s en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Apple Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 65857 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 7 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 7 af 7 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (61541)

Ekspertanmeldelse af : Jacob Dahm (aka IDahm) (mobiltest.dk)

Apple iPhone 5S

 

Så kom Apples nyeste top model. Det er en så kaldt Iphone 5S. Hvor Apple har valgte at “opgradere” Iphone 5. Så her er ikke tale om et nyt design. Dog lige med undtagelse af Home knappen, men det kommer vi tilbage til.5S'eren adskiller sig ikke på...

Dec 2013

Ekspertanmeldelse af : Peter Hyldahl (datatid.dk)

Fin – men trænger til opdatering

 

iPhone er stadig lækker og hurtig i nyeste version. Men efter utallige opdateringer trænger vi måske til en ”rigtig” nyhed

Jul 2014

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

Fin – men trænger til opdatering

 

iPhone er stadig lækker og hurtig i nyeste version. Men efter utallige opdateringer trænger vi måske til en ”rigtig” nyhed

Maj 2014

Ekspertanmeldelse af : mobiltjek.dk (mobiltjek.dk)

Apple iPhone 5s 32GB

 

Det sidste nye skud på stammen i iPhone familien, Apples iPhone 5s, er nu endelig kommet på markedet. Med den bringes et visionært og innovativt design, som på mange områder virker meget gennemtænkt og fremtidsorienteret.

Mar 2014

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

En S-model fra Apple plejer at indebære en teknologisk opdatering på indersiden uden at ændre udseende, men ikke væsentlige nye funktioner. Det løfte har Apple holdt til overmål. iPhone 5S slår ny præstationsrekord og har et betydelig forbedret kamera....

Lynhurtig, Klasseledende kvalitetsfølelse, Det meste er opgraderet

Forholdsvis lille skærm, Prisen

Nov 2013

Ekspertanmeldelse af : Mobilsiden (mobilsiden.dk)

iPhone 5S - speed eller same? (mobiltest)

 

TEST: 5S er hurtig men også mere af det samme. Køberne elsker telefonen, der ikke er en revolution. Vi giver svaret på, om iPhone 5S er et godt køb.

Okt 2013

Ekspertanmeldelse af : recordere.dk (recordere.dk)

TEST: Apple iPhone 5s

 

Vi har kigget nærmere på den nye iPhone 5s, med fokus på hvordan den adskiller sig fra sin forgænger. Det viser sig, at selv små ændringer kan gøre store forskelle.

Okt 2013