Doro PhoneEasy 612

Vi har samlet og analyseret 14 ekspertanmeldelser og 2593 brugeranmeldelser fra internationale kilder. Eksperter bedømmer dette produkt til 81/100 og brugere til 88/100. Gennemsnitlig anmeldelsesdato er Nov 11, 2014. Vi har sammenlignet denne anmeldelse med 2674451 anmeldelser af andre Mobiltelefoner. alaScore™ for dette produkt er 87/100 = Meget god. Senest opdateret: Dec 17, 2018.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 2607 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (593)

Ekspertanmeldelse af : Åsa Warme (gear-online.dk)

Doro PhoneEasy 612

 

Denne klaptelefon føles robust og gennemtænkt med mange gode funktioner, bl.a. kan du ændre tekststørrelse. Og takket være den belagte overflade risikerer man ikke så nemt, at den glider ud af hånden.

Tekstjustering ; Bordoplader ; Stor skærm ; ICE ; SOS

Prisen ; Mangler lommelygte

Også denne telefon fra Doro er en klaptelefon, men til forskel fra 715 er 612 sammenklappelig. Hvad du foretrækker, er naturligvis et spørgsmål om smag, så prøv dig frem. Du kan få den i sort eller i lækker aubergine, og med i pakken er en smart...

Okt 2012

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Vil du kunne mere end blot at ringe og sende sms'er, kan det her være et alternativ for dig. Med kameraet kan du tage billeder, som du så kan sende til venner og bekendte. Du kan vælge tekststørrelse, spille spil og endda lytte til radio i det...

Tekstjustering, Bordoplader, Stor skærm, ICE, SOS

Prisen, Mangler lommelygte

Okt 2012