Nothing phone (1)

alaTest har samlet og analyseret 37 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også præstationen imponerer, men mange er mindre positive med hensyn til kvaliteten.

pris, design, præstation, brugervenlighed, kamera

batteri, kvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Nothing phone (1) en samlet alaScore™ på 97/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 37 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (36)

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

Nothing Phone (1) TEST: Nothing Phone (1) – Et friskt pust eller varm luft?

 

Nothing Phone (1) er den mest hypede mobil i mands minde. Op til lanceringen tidligere på måneden summede det så meget af forventning blandt mobilnørder på sociale medier, at baggrundsstøjen kunne forveksles med lyden fra en bisværm på jagt efter...

Lækkert design og høj byggekvalitet. Gennemsigtig bagside og Glyph Interface er et ærligt forsøg på nytænkning. Flot skærm med høj lysstyrke. Solidt kamera med god makrofunktion. Minimalistisk Android med unik brugerflade. God batterilevetid.

Glyph Interface mangler trods få undtagelser reel nytteværdi. Kameraet mangler optisk zoom. Leveres uden oplader. De to indbyggede stereohøjttalere spiller ikke lige højt.

Jul 2022

Tilsvarende Mobiltelefoner

  • Samme
    mærke
  • Tilsvarende
    funktioner