OnePlus 8T

alaTest har samlet og analyseret 81 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også skærmen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til lyden.

præstation, skærm, design, pris, batteri

kamera, lyd, forbindelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får OnePlus 8T en samlet alaScore™ på 95/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 81 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (80)

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

TEST: OnePlus 8T – Flagskib på slankekur

 

OnePlus 8T er et kompromis. Derfor skal man holde tungen lige i munden, hvis man overvejer et køb. For de fleste vil OnePlus 8T være blandt de bedste

Lynhurtig opladning og lang batterilevetid trods lysstærk skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens. Blandt de hurtigste mobiler til prisen, og kameraet tager gode billeder i bredformat samt i mørke, eller når man kommer helt tæt på sit motiv.

Mangler trådløs opladning og IP-certificering. Elendigt frontkamera, og det primære kamera mangler optisk zoom. For mange Google-apps forringer OxygenOS.

Nov 2020

Prissammenligning for OnePlus 8T

  Forhandlere     Pris

NB: Tjek venligst produktoplysninger og pris hos forhandleren.