Samsung Galaxy A53 5G

alaTest har samlet og analyseret 54 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også skærmen imponerer, men lyden værdsættes ikke af anmeldere.

skærm, pris, design, batteri, kamera

præstation, forbindelse, lyd

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Samsung Galaxy A53 5G en samlet alaScore™ på 93/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Samsung Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 54 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (52)

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

Samsung Galaxy A53 5G TEST: Samsung Galaxy A53 5G – Lidt for mange gentagelser

 

Et år er lang tid i mobilbranchen, og derfor kan det undre, at Samsung ikke har gjort mere ud af Galaxy A53. Den er nemlig så tæt på identisk med sidste års forgænger, Samsung Galaxy A52, at man skal have luppen frem for at finde forskellene. Den nye...

Robust design med mat bagside, der afviser fingeraftryk. Stort batteri på 5000 mAh samt imponerende batterilevetid. Hukommelsen kan udvides med op til 1 terabyte via microSD-kort. Flot skærm med 120 Hz opdateringsfrekvens. Gode indbyggede...

Leveres uden medfølgende oplader, og understøtter i øvrigt blot 25 W hurtigopladning. Processoren hænger i bremsen, og mobilen kommer uden dedikeret spiltilstand. Kamerasoftwaren kan til tider være sløv i optrækket.

Jul 2022