Xiaomi Mi 9T Pro

alaTest har samlet og analyseret 14 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide præstationen. Også værdien for pengene imponerer, men størrelsen værdsættes ikke af folk.

skærm, pris, præstation, batteri, kamera

kvalitet, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Xiaomi Mi 9T Pro en samlet alaScore™ på 93/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 14 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Anmdeldelsesratings

  (13% af anmeldelser)
Viser alle 5 stjernede anmeldelser
  (88% af anmeldelser)
Viser alle 4 stjernede anmeldelser
  (ingen anmeldelser)
 
  (ingen anmeldelser)
 
  (ingen anmeldelser)
 

Funktioner

præstation
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
batteri
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
kamera
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
design
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
pålidelighed
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
forbindelse
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
kvalitet
  Endnu ingenVis negative (100%)(Vis alle)
bærbar
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
brugervenlighed
  Vis positive (100%)Endnu ingen(Vis alle)
størrelse
  Endnu ingenVis negative (100%)(Vis alle)

Viser 14 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 14 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af : David Nield (t3.com)

Xiaomi Mi 9T Pro review: both style and substance in this flagship rival

 

Top-end features for a low-end price – the rise of Xiaomi continues

Excellent price point ; Impressive camera ; Very nicely designed

No waterproofing ; Screen sticks to 1080p ; Xiaomi's version of Android has its flaws

Sep 2019

Ekspertanmeldelse af : Mike Lowe (pocket-lint.com)

Xiaomi Mi 9T Pro review: Incredible value

 

With a Qualcomm 855 processor, in-screen fingerprint scanner and triple camera setup, it's hard to believe this phone is this affordable.

Huge amounts of performance for the price ; Includes 3.5mm headphones jack ; Solid battery innings ; Unrivalled spec for the price ; OLED panel looks tasty ; Fairly decent cameras too

MIUI software can be cumbersome ; Fairly chunky build ; No dust/waterproofing ; Poor call quality ; Not great cameras in low-light ; Some Bluetooth/connectivity issues ; Not the highest-res screen ever

It's quite simply bonkers this phone sells for the price it does, given its flagship specification, which makes for very fluid use and ensures no task will be a problem. The screen is decent, the cameras are pretty good too, while battery life lasts...

Maj 2020

Ekspertanmeldelse af : Chris Burns (slashgear.com)

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) Review : Shiny Low Profile Hero

 

The smartphone you see before you represents everything good about reading tech news today. It's very easy to get wrapped up in believing the best phones only come from the most visible brands - Samsung, Apple, etcetera - but that's not always true....

Great industrial design ; Decent cameras ; Full frontside display ; Headphone jack and NFC ; Low cost for high value

Not officially available in USA ; No water/dust-proofing ; Mono speaker

Sep 2019

Ekspertanmeldelse af : Marie Black (techadvisor.co.uk)

Xiaomi Mi 9T Pro

 

To the naked eye this Pro version is identical to the Mi 9T, but on the inside is some flagship hardware that will make purchasing this version over the standard model a no-brainer. Here's our Mi 9T Pro review.

Nov 2019

Ekspertanmeldelse af : Tristan Rayner (androidauthority.com)

Xiaomi Mi 9T Pro review: Is the European K20 Pro worth the purchase?

 

The Xiaomi Mi 9T Pro is the European version of the Redmi K20 Pro, but is it worth your money to purchase this smartphone?

Sep 2019

Ekspertanmeldelse af : Michael Huch (computerbild.de)

Xiaomi Mi 9T Pro im Test: Oberklasse-Schnäppchen aus China?

 

Das Mi 9T Pro ist Xiaomis Oberklasse zum Mittelklasse-Tarif. Es kommt mit cooler Selfie-Kamera, schnellem Prozessor, großem OLED-Display. Hier ist der Test.

Kontrastreiches OLED-Display ; Keine Notch wegen Pop-up-Kamera ; Schneller Prozessor ; Gute Ausdauer ; Weitwinkelkamera

Nicht wasserdicht ; Kein kabelloses Laden ; Speicher nicht erweiterbar

Dec 2019

Ekspertanmeldelse af : Nicolas Lellouche (01net.com)

Test du smartphone Xiaomi Mi 9T Pro : à un tel prix, c’est tout simplement du jamais vu

 

Commercialisé au tarif de 429,90 euros, le smartphone Mi 9T Pro est le nouveau « flagship killer » de Xiaomi. Et si cet appareil haut de gamme était le meilleur rapport qualité-prix du moment ?

Écran OLED sans encoche ; Excellente autonomie ; Performances haut de gamme ; Rapport qualité-prix incroyable

Capteur d'empreintes lent

À 429,90 euros, le Xiaomi Mi 9T Pro n’a aucun réel concurrent. C’est le smartphone aux caractéristiques haut de gamme le moins cher du marché, ce qui a vraiment de quoi impressionner. D'autant plus que cet appareil se montre extrêmement endurant,...

Okt 2019

Ekspertanmeldelse af : Arnoud Wokke (tweakers.net)

Xiaomi Mi 9T Pro - Spirituele opvolger van de Pocophone

 

De Xiaomi Mi 9T Pro is een high-end telefoon in veel opzichten, behalve de prijs. Tweakers bekeek hem van alle kanten.

Prima scherm ; Snelle software ; Goede accuduur ; Goede prijs-kwaliteitverhouding

Geen draadloos laden ; Vingerafdrukscanner niet zo snel als voorganger

Samengevat De Xiaomi Mi 9T Pro is voor veel mensen de beste telefoon die ze voor dit geld kunnen krijgen. Hij heeft een prima scherm zonder inkeping, en hij heeft snelle hard- en software, een veelzijdige cameraset-up en een prima accuduur. Wel is hij...

Sep 2019

Ekspertanmeldelse af : Lennart Holtkemper (connect.de)

Xiaomi Mi 9T Pro im ersten Test

 

Beim Xiaomi Mi 9T Pro bekommt man für 450 Euro ein Top-Smartphone mit Triple-Kamera und großem Display. Lesen Sie unsren ersten Test zum Gerät.

schickes Design ; vollflächiges Display mit dünnen Rändern ; Fingerprintsensor im Screen ; Triple-Kamera mit Ultra-Weitwinkel und zweifach optischen Zoom ; großer Akku mit 4.000 mAh und schnelles Laden bis zu 27 Watt ; Highend-Chipsatz und 128 GB Speicher

Gehäuse nicht vor Wasser und Staub geschützt ; kein kabelloses Laden ; kein MicroSD-Steckplatz zur Speichererweiterung

Das Xiaomi Mi 9T Pro hat eine Ausstattung der Oberklasse annähernd zum Mittelklassepreis. Wer mit den kleinen Abstrichen leben kann, die ein waschechter Highender sonst mit sich bringt, findet hier für vergleichsweise wenig Geld eines der...

Aug 2019

Ekspertanmeldelse af : César Salza (cnet.es)

Xiaomi Mi 9T Pro [análisis]: El Xiaomi Mi 9T Pro es como el Galaxy S10, pero barato

 

El celular del fabricante chino Xiaomi tiene una gran batería, un procesador último modelo, un diseño atrevido y cámaras competitivas a un precio que no te romperá el bolsillo.

El Xiaomi Mi 9T Pro sube el listón con un procesador Snapdragon 855; sensor de huellas en pantalla; puerto para audífonos; una triple cámara que da buenos resultados para su rango de precio; carga rápida estándar y un diseño bonito con cámara retráctil.

El Xiaomi Mi 9T Pro no es resistente al agua, ni puedes ampliar el almacenamiento mediante microSD; tampoco tiene carga inalámbrica o carga reversible.

El Xiaomi Mi 9T Pro es un buen celular, económico y con las especificaciones más importantes de la gama alta. Y aunque le faltan algunas características para brillar aún más, tiene todo lo que necesitas por un precio bajo.

Nov 2019
1
2

Prissammenligning for Xiaomi Mi 9T Pro

  Forhandlere     Pris

NB: Tjek venligst produktoplysninger og pris hos forhandleren.

Top 5 Mobiltelefoner