Fujitsu FI 6110

alaTest har samlet og analyseret 49 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, pålidelighed, design

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 86/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 49 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 9 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 9 af 9 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (newegg.com)

Registration Software

 

I tried to register the product using the software that was installed along with the drivers and configuration. One required field is a dropbox called 'part no'. The list of parts is empty and when I try to submit the form, the error message is that...

met expectations

it is a bit complicated to configure

Mar 2015

Brugeranmeldelse (newegg.com)

beautiful Scanner

 

Overall a quality scanner for our needs

Purchased a few of these scanners for my office. They work great with our custom app with OCR capabilities. High end heavy duty scanners. No problems scanning 10+ pages at a time. Very rarely jams or misreads

Cannot pdf scans, only tiffs and jpeg. Does not scan color

Jan 2015

Brugeranmeldelse (newegg.com)

beautiful Scanner

 

Overall a quality scanner for our needs

Purchased a few of these scanners for my office. They work great with our custom app with OCR capabilities. High end heavy duty scanners. No problems scanning 10+ pages at a time. Very rarely jams or misreads

Cannot pdf scans, only tiffs and jpeg. Does not scan color

Jan 2015

Brugeranmeldelse (newegg.com)

Excellent Choice!!

 

This is one of the best economical scanners for the everyday use from scanning documents to id cards to business letters

Nothing so far

Aug 2014

Brugeranmeldelse (newegg.com)

Excellent Choice!!

 

This is one of the best economical scanners for the everyday use from scanning documents to id cards to business letters.

Nothing so far

Aug 2014

Brugeranmeldelse (bestbuy.com)

great scanner for my EHR

 

I needed a new scanner to put records directly into my electronic medical record. I read these reviews and I am not disappointed! It does what it says and I love it!!

Aug 2015

Brugeranmeldelse (officedepot.com)

Great, Fast

 

We ordered 2 and use them in our medical records, so far they are

Doesn't Jam, Easy to Use, Fast, Easy to Set Up, Performance

Jul 2013

Brugeranmeldelse (cdw.com)

Fujitsu fi-6110 Document Scanner

 

Works well, warranty is pricey

Jan 2012

Brugeranmeldelse (notebooksbilliger.de)

Fujitsu FI-6110 Dokumentenscanner inkl. Paperstream

 

Fazit: Guter Scanner, würde ich wieder kaufen.

Jan 2015

Product Specifications

Andre funktioner

Anbefalet medie-vægt:80
Forberedt til netværk:Nej
Mål (BxHxD):292 x 143 x 130
Skan-medie vægt:52 - 127
Strøm krav:100 - 240 V, 50/60 Hz
Understøttede billedformater:JPG, TIF

Design

Farve på produkt:Hvid
Skanningstype:Papir-tilførsel

Godkendelser

Energi-certificeret:y
Godkendelse:RoHS
Overholder RoHS:y

Indhold af emballage

Medfølgende software:PaperStream IP\nPaperStream Capture / TWAIN, ISIS, ScandAll PRO, Adobe Acrobat, QuickScan Pro. / TWAIN, ISIS, ScandAll PRO, Adobe Acrobat, QuickScan Pro. (Trial), Image Processing software (Trial)

Input kapacitet

Kapacitet i automatisk dokumentføder:50 / 500

Miljømæssige betingelser

Driftstemperatur (T-T):42 - 95 / 5 - 35
Relativ luftfugtighed (H-H):20 - 80

Papirhåndtering

Brev:Ja / y
ISO A-serie, størrelser (A0...A9):A4 / A4, A5, A6 / A4, A5, A6, A8
Juridisk:Ja / y
Maksimal ISO A-serie papirstørrelse:A4

Ports & interfaces

Standard grænseflader:USB 1.1, USB 2.0 / USB 2.0

Præstation

Billedsensor:CCD
Daglig driftscyklus (maks.):2000
Lyskilde:WCC DL / WCC FL
Skanner filformater:JPG, TIFF
Skanningsdrivere:ISIS, TWAIN

Scanning

ADF skanningshastighed (b/d, A4):20
ADF skanningshastighed (farve, A4):20
Dupleks ADF skanningshastighed (b/d, A4):40
Dupleks ADF skanningshastighed (farve, A4):40
Dupleks skanning:Ja / y
Farveskanning:Ja / y
Film skanning:Nej
Flatbed skanningshastighed (b/d, A4):3
Indgående farvedybde:24
Maksimal skanningsstørrelse:216 x 355.6
Niveauer i gråtoneskala:1024
Optisk skanningsopløsning:600 x 600
Sort/hvid skanne farvefunktioner:Grayscale, Monokrom

Strømstyring

AC frekvens:50/60
Frekvens:50/60
Strømforbrug (normal):28
Strømforbrug (Standby):5,36 / 5.36
Strømforsyning, type:Strøm
Strømstyrke:100-240

Systemkrav

Kompatible operativsystemer:Microsoft Windows 7 (32bit/64bit)/Vista (32bit/64bit), Windows Server 2003/2008/2008 R2 (32bit/64bit), Windows XP (32bit/64bit).
Mac kompabilitet:Nej
Understøttede server operativsystemer:Windows Server 2003, Windows Server 2008

Vægt og størrelse

Bredde:29,2 / 292
Dybde:14,3 / 143
Højde:13 / 130
Vægt:3 / 3000