Dragon Age: Origins

alaTest har samlet og analyseret 584 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også designet imponerer, men størrelsen værdsættes ikke af mange.

design, pris

pålidelighed, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Spillekonsoller får Dragon Age: Origins en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 584 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (58)

Ekspertanmeldelse af (komputer.dk)

Opslugende rollespil

 

Velkommen til en verden med sværd og trolddom, intriger og en ondskab, der langsomt men sikkert truer med at opsluge alt. I kongeriget Fereldon er blodtørstige væsener fra jordens dyb begyndt at kravle op til overfladen og sprede død og ødelæggelse...

Massiv underholdningsværdi; Stor spilverden

Grafikken kunne være bedre

Det er en af spillets store forcer, at dine handlinger igennem spillet kan have vidtrækkende og uanede konsekvenser. Valg, du foretager tidligt i spillet, kan betyde, at du har brændt en bro senere – og at være godheden selv kan vise sig at være en...

Mar 2010

Prissammenligning for Dragon Age: Origins

Ingen priser på dette produkt