Sony PSP Go

alaTest har samlet og analyseret 514 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide pålideligheden. Også størrelsen imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af anmeldere.

bærbar, brugervenlighed, design, størrelse, pålidelighed

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Spillekonsoller får Sony PSP Go en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 514 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (258)

Ekspertanmeldelse af : Carsten Sørensen (t3.dk)

PSPgo - en lille slider

 

Håndtholdt gaming på farten.

Flashdrevet gør PSPgo meget mindre følsom over for bevægelser, desuden føles den hurtigere i brug. Det indbyggede Bluetooh giver mulighed for at anvende headset til enheden

Den er lidt pebret prismæssigt. Det kunne have været skønt, hvis denhavde haft 3G. Man kan ikke spille sine gamle UMD-titler på PSPgo

PSPgo er ingen revolution, det er snarere et produkt, derforsøger at sigte mod et stadigt stigende onlinesegment. Enheden ergod, ingen tvivl om det, men der er ingen overhængende årsag til atskifte, hvis man har en PSP-3000.

Dec 2009

Ekspertanmeldelse af (comon.dk)

Sony PSP GO: Wake me up before we go go! - GEAR Online

 

Sony har droppet deres småfesne firmwareopdateringer og i stedet sendt en pivfræk og forførende spillekonsol på banen. Mine damer og herrer, byd velkommen til PSP GO!

Okt 2002

Prissammenligning for Sony PSP Go

  Forhandlere     Pris

NB: Tjek venligst produktoplysninger og pris hos forhandleren.

Top 5 Spillekonsoller