Sony PSP Go

alaTest har samlet og analyseret 518 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide pålideligheden. Også størrelsen imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af mange.

bærbar, brugervenlighed, design, størrelse, pålidelighed

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Spillekonsoller får Sony PSP Go en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 518 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (262)

Ekspertanmeldelse af : Carsten Sørensen (t3.dk)

PSPgo - en lille slider

 

Håndtholdt gaming på farten.

Flashdrevet gør PSPgo meget mindre følsom over for bevægelser, desuden føles den hurtigere i brug. Det indbyggede Bluetooh giver mulighed for at anvende headset til enheden

Den er lidt pebret prismæssigt. Det kunne have været skønt, hvis denhavde haft 3G. Man kan ikke spille sine gamle UMD-titler på PSPgo

PSPgo er ingen revolution, det er snarere et produkt, derforsøger at sigte mod et stadigt stigende onlinesegment. Enheden ergod, ingen tvivl om det, men der er ingen overhængende årsag til atskifte, hvis man har en PSP-3000.

Dec 2009

Ekspertanmeldelse af (comon.dk)

Sony PSP GO: Wake me up before we go go! - GEAR Online

 

Sony har droppet deres småfesne firmwareopdateringer og i stedet sendt en pivfræk og forførende spillekonsol på banen. Mine damer og herrer, byd velkommen til PSP GO!

Okt 2002

Product Specifications

Den nyeste udvidelse af PSP-universet er PSPgo - den mindste og letteste PSP til dato. Det betyder, at det nu er endnu nemmere for dig at spille fantastiske spil, lytte til din yndlingsmusik, se videoer og fotos, surfe på internettet og chatte med vennerne på farten. Der er tilføjet Bluetooth 2.0-teknologi, og PSPgo bevarer sine kritikerroste trådløse funktioner som f.eks. ad hoc tilstand (direkte trådløs forbindelse fra PSP til PSP), infrastrukturtilstand (PSP til trådløst LAN (Local Area Network)), Remote Play (PSP til PS3 trådløst LAN) og spildeling, som giver dig mulighed for at dele bestemte funktioner mellem to PSP-systemer. Aldrig har du haft så meget kraft i lommen. PSPgo har et helt nyt look, der er perfekt til at putte i lommen, når du er på farten. Systemets elegante design med glidende åbningsmekanisme afslører de velkendte PSP-knapper og -funktioner - komplet med analog pind og indbygget mikrofon. PSPgo er nu det ultimative bærbare PlayStation-spilsystem.

Display (Projektor)

Diagonal st:3.8tomme / 9.7cm
Diagonal størrelse:3.8tomme
Diagonal størrelse (metrisk):9.7cm
Farve support:24-bit (16,7 millioner farver)
Teknologi:TFT aktiv matriks
Type:LCD display
Udgangstype:Farve

Diverse

CE-produkttype:Beslag til montering
Farve:Perlehvid/Pianosort/Sort
Produktmateriale:ABS plastic

Indgangsudstyr

Type:Gamepad

Lydudgang

Lydudgangsmodus:Stereo

Mål og vægt

Bredde:12.8cm
Dybde:1.7cm
Højde:6.9cm
Vægt:158g

NONE_GROUP

M:1.7cm / 12.8cm / 158g / 6.9cm

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Brodit/Sony
Model:Angled mount/Go
Produktlinje:Brodit ProClip/Sony PSP

RAM

Installeret st:64MB
Installeret størrelse:64MB

Spilkonsol

Farveunderst:Farve
farveunderstøtning:Farve
Model:H
Type:H / Sony PlayStation Portable (PSP go) N100 serie / Håndholdt spillekontrolenhed