Intel Compute Stick

alaTest har samlet og analyseret 283 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til pålideligheden.

størrelse, pris, design

pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stationære Computere får Intel Compute Stick en samlet alaScore™ på 94/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 283 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (203)

Ekspertanmeldelse af : Morten (computerworld.dk)

Test: Intel Compute Stick er en imponerende mikro-computer - men kun brugbar til bestemte formål

 

Intel Compute Stick er en mikro-computer, som er så lille, at den mest af alt ligner en forvokset USB-pind. Men er sådan en computer overhovedet værd at sætte op?

Lille, alsidig enhed, som kan være en smart løsning, hvis du har et konkret problem ; 1.200 kroner for en fuldt fungerende Windows-computer er billigt ; Specielt funktionelt som et mediecenter til et fjernsyn

Bluetooth og Wi-Fi drillede under testforløbet - og specielt Bluetooth er uundværlig med kun en usb-indgang ; De reelle brugsscenarier er få

Jun 2015