Philips BTB1370

Philips BTB1370
alaScore 89

23 anmeldelser

Nov 2019

alaTest har samlet og analyseret 23 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider.

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Philips BTB1370 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 23 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 17 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great....

 

I got this for the living room and it's the perfect size, the sound quality is fantastic,

Feb 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Philips Micro Music System

 

This Philips Micro Music System does what it says, compact, easy to set up, excellent sound for music and radio. Happy with this purchase, would recommend

Dec 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

good compact system

 

perfect for the small space I purchased it for. Good sound quality, good radio reception when aerial straightened. Can not comment on BT as do not use. Instructions for use could have been a little more detailed

Okt 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great Value For a Super Product

 

Compact but stylish design. Great quality of sound and easy to use. Does everything that you would expect and more.

super sound quality

still trying to master storing radio stations

Sep 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Tevreden”

 

Een compacte stereo met een prachtig geluid

prima geluid ; gebruiksgemak ; strak design

Apr 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima product gelet op de prijs”

 

Ik wilde een redelijk geluid en een klein handzaam apparaat.

Compact ; Licht van gewicht ; Makkelijk te gebruiken ; Voor de prijs is de kwaliteit goed

Korte luidspreker kabeltjes

Apr 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“goed en snel bezorgt”

 

gekocht voor schoonmoeder haar 90 st verjaardag, en ze is er heel blij mee

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Voldoet uitstekend”

 

Goed design

Mooi compact

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima ervaring bij Cool-Blue.”

 

Klein apparaat met groots geluid. Technisch prima apparaat voor een aantrekkelijke prijs. Dus een aanrader in dit segment!

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“mooi apparaat, maar beperkt in mogelijkheden”

 

het is een mooi apparaat om te zien, het geeft prima geluid, het is mooi klein. ik heb nogal zitten puzzelen. DAB+ werkte niet als je de antennekabel van de centrale antenne gebruikte, maar wel als je de meegeleverde antenne gebruikt. maar met...

bluetooth blijkt niet simpel bluetooth maar een speciale variant a2dp. ; het was nog wel even puzzelen om de voorkeurszenders geinstalleerd te krijgen

Feb 2018
1
2

Prissammenligning for Philips BTB1370

Ingen priser på dette produkt