Philips BTM2056

Vi har samlet og analyseret 1 ekspertanmeldelser og 264 brugeranmeldelser fra internationale kilder. Brugere til 81/100. Gennemsnitlig anmeldelsesdato er Maj 15, 2014. Vi har sammenlignet denne anmeldelse med 168347 anmeldelser af andre Stereoanlæg. alaScore™ for dette produkt er 85/100 = Meget god. Senest opdateret: Dec 15, 2018.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 265 anmeldelser)

1 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 57 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 57 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (whathifi.com)

Philips Micro Music System BTM2056 Bluetooth overview

 

Philips (BTM2056) Hi-Fi System

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Phillips by 2056 hi fi system

 

This system is everything I wanted ,cd player but also can connect via Bluetooth my I pad and I pod. I only listen to 3 radio channels so as it isn't a dab radio it didn't\nBother me.very pleased with the sound quality and it looks good too !

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

compact and stylish hi-fi

 

This hi-fi has all the features that we need. It is compact and stylish. The sound quality is good.

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

I like it

 

I am delighted with my new CD player. It looks good, sounds great. Easy to use. What more could an OAP ask?

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Ok

 

at a couple of weeks but sorry don't think the sound is good

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Great small Hi Fi

 

Just what I wanted for my disable son , to play the MP3 digital audio book, saved a lots of disc changing. It is small and neat space saving; also has a great sound and easy to use.

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

music to my ears

 

I am absolutely thrilled with my music Centre would recommend it to anyone exemptional value

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Good All-rounder

 

A good looking machine with great sound quality and many options to choose from whether it be CD's, USB, Bluetooth or just FM radio.\nGood purchase and well pleased with it.

Aug 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Excellent features

 

Just what I was looking for. It looks good - and more importantly it sounds good too! Would highly recommend

Aug 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Compact

 

I thought this would be powerfull enough for a small barn party....not quite booming enough compared to th previous ghetto blaster. ...Ok for a bedroom though.

Aug 2015

Product Specifications

Andre funktioner

Alarmer:
Antal indbyggede højttalere:
Antenne:
Disktyper der kan afspilles:
Funktioner for disk-afspilning:
Udgangseffekt (musik):15

Design

Farve på produkt:Sort
Kassetteafspiller:Nej
Loader:
Optisk disk-afspiller:y

Display

Berøringsfølsom skærm:Nej
Skærm:LCD
Skærmtype:LCD

Ergonomisk

Integreret ur:
Vægmontering:y
Volumenkontrol:

Godkendelser

Energi-certificeret:Nej

Indhold af emballage

Batterier medfølger:
Brugervejledning:y
FM-antenne:y
Lynhåndbog:y

Lagermedie

Indbygget harddisk:Nej

Multimedie

Antal højttalere:2
Basrefleks:y
Indbyggede højttaler(e):y
Karaoke:Nej
Udgangseffekt (RMS):15

Netværk

Ethernet LAN:Nej
Wi-Fi:Nej

Ports & interfaces

Bluetooth profiler:A2DP
Hovedtelefon udgange:1
Hovedtelefoner, forbindelse:3,5 mm
Kompatibel med Apple dockingstation:Nej
USB 2.0 porte, antal:1
USB-port:y

Præstation

Afspilning af diskformater:CD audio
Disk-typer understøttet:CD, CD-R, CD-ROM, CD-RW
Indbygget kortlæser:Nej
Kanaler, antal:20
MP3 afspilning:y
Understøttede Lydformater:MP3, WMA
USB direkte afspilning:y

Radio

Preset stationer, antal:20
RDS funktioner:
RDS Tuner inkluderet:y
Tuner-funktioner:
Understøttede radiobånd:FM

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:110-240
Strømkilde:Strøm

Systemkrav

USB påkrævet:y

Vægt og størrelse

Bredde:40
Bredde (emballage):46
Dybde:10
Dybde (emballage):20
Emballagestørrelse (BxDxH):456 x 197 x 251
Højde:24
Højde (emballage):25
Højde (med stander):24
Pakke vægt:4
Vægt:3