Sony Xperia Z3 Tablet Compact (SGP611 / SGP612)

alaTest har samlet og analyseret 737 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide skærmen. Også størrelsen imponerer, men forbindelsesmulighederne værdsættes ikke af mange.

bærbar, præstation, brugervenlighed, størrelse, skærm

forbindelse

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 94/100 og eksperter vurderede dette produkt 85/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 737 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (210)

Ekspertanmeldelse af : Morten (computerworld.dk)

Test: Sony Z3 Compact-tablet er en lille og tynd vandhund

 

Sony skyder Z-modeller ud som aldrig før, og Z3 Compact tablet er Sonys"mini"-tablet på 8 tommer. Se vores test af tabletten her, som blandt andet indebærer Breaking Bad under bruseren.

270 gram let og halvt så tyk som en kuglepen ; En batterilevetid som giver til hele dagen - og mere til ; kraftig processor til alt, hvad du kan byde den ; Vandtæt

Skærmen giver et blåligt skær og der findes skærme med bedre opløsning på markedet ; Prisen er høj i forhold til konkurrenter ; Højtalerne skratter hurtigt og får det tynde chassis til at vibrere

Dec 2014

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

Kompakt kraftkarl fra Sony

 

Sony har sendt sin tablet på skrump uden at gå på kompromis med hverken kræfter eller funktioner. Er Xperia Tablet Z3 Compact den stærkeste mini på markedet?