Panasonic KX-TG6811

Vi har samlet og analyseret 2 ekspertanmeldelser og 779 brugeranmeldelser fra internationale kilder. Eksperter bedømmer dette produkt til 72/100 og brugere til 89/100. Gennemsnitlig anmeldelsesdato er Sep 05, 2014. Vi har sammenlignet denne anmeldelse med 249174 anmeldelser af andre Trådløse Telefoner. alaScore™ for dette produkt er 90/100 = Fremragende. Senest opdateret: Mar 19, 2019.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 781 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 56 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 56 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (which.co.uk)

Panasonic KX-TG6811 review

  (Vurdering Skjult)

The Panasonic KX-TG6811 is a mid-range cordless home phone. It's an attractive model, with a large 1.8-inch display and a spacious 120-name phone book. But what did our lab tests reveal about the sound quality on phone calls? Read on to find out.

Dec 2013

Ekspertanmeldelse af (test.de)

Panasonic KX-TG6811

 

Das ­Panasonic KX-TG6811 ist ein gutes schnurloses Telefon (test-Qualitäts­urteil: 2,4). Telefon­funk­tion befriedigend (Note: 2,7). Sprach­qualität gut. Gute Reich­weite sowohl im Stan­dard- als auch im Eco-Modus. Warnton erst nach Überschreiten der...

Qualitäts­urteil: gut (2,4) ; Telefonieren: befriedigend (2,7) ; Anruf­beant­worter: Entfällt ; Hand­habung: gut (2,1) ; Akku: gut (2,3) ; Vielseitig­keit: gut (2,3) ; Umwelt­eigenschaften: gut (2,2)

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Panasonic phone cordless

 

Nice light phone to hold clear sound hands free great 40 different ring tones loud speaker great nice volume overall great phone for the price

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

best features you can have

 

this was a replacement to the previous Panasonic I had for more then 18 years . Only bought this new version as a treat ,as the old one was never going to break and was still going strong

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

possibly good will never find out though

 

I didnt recieve it, argued it, still charged for it, .....fabulous phone picture cost £25 to look at it

Apr 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Nice phone

 

Bought to replace an old bt phone. Easy to set up, quick delivery, clear sound, very light. Pleased with my purchase

Mar 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Not really much to say but it's a good phone was a little disappointed that you have to subscribe to get caller I'd, thought it would just be on the phone. Maybe it's just me I had my old one for a few years.

Mar 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great

 

I brought this few days ago is Greate and easy to use. I'm gonna recommend this phone for everyone.

Feb 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

I am happy with this purchase!

 

Simple, landline phone. No fuss, straight forward purchase to replace my previous BT phone (of which my puppies chewed the cord) I like the soft ringtones. I hate when phones only have ear piercing ringtone options but this one is great! (There is some...

Feb 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Needed a good quality phone with loud speaker at a reasonable price

Okt 2017

Product Specifications

Administration features

Vækkeur:Ja

Call management

Genopkald:Ja
Navn og vis-nummer:Ja
Opkaldsblokering:Ja

Design

Farve på produkt:Brun / Sort, Sølv
Montage type:Skrivebord

Display

Backlight farve:Hvid
Indbygget display:Ja
Skærm:LCD
Skærmbaggrundsbelysning:Ja
Skærmdiagonal:4,57

Hukommelse

Liste til genopkald:10
Opkaldslistekapacitet:50
Telefonbog kapacitet:120

Indhold af emballage

Antal inkluderede håndsæt:1

Ports & interfaces

Trådløs forbindelse:Ja

Præstation

ECO funktion:Ja
Integreret telefonsvarer:Nej
Ringetonetype:Polyfoniske
Samtaleanlæg:Ja
Type:DECT

Strømstyring

Antal understøttede batterier:2
Batteriteknologi:Nikkel–Metalhydrid (NiMH)
Batteritype:AAA
Genopladningstid for batteri:7
Snakke tid:15
Standby tid:170

Tekniske detaljer

Tastaturbelysning:Ja
Ur/dato display:Ja

Telefon features

Antal melodier:30 / 40
Babytelefon, funktion:Ja
Beskedtæller på base:Nej
Multi håndsæt kapabilitet:6
Night funktion:Ja
Paging funktion:Ja
Polyfoniske ringetoner:Ja
Støjreduktion:Ja
Telefonhøjttaler:Ja

Vægt og størrelse

Håndsæt vægt:129
Mål (håndsæt) (BxHxD):46 x 160 x 30
Størrelse på base:107 x 77 x 86