Garmin VIRB Elite

alaTest har samlet og analyseret 821 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide kvaliteten. Også værdien for pengene imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til farven.

brugervenlighed, bærbar, pris, kvalitet, batteri

farve

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Garmin VIRB Elite en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 821 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (76)

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Garmin VIRB Elite

 

Smart lille actionkamera fra Garmin med wi-fi og gps optager film og fotos på farten. Kameraet er dejligt robust, men hvordan med billedkvaliteten?

Apr 2014

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Garmin VIRB Elite har ikke undervandshus, men er vejrbestandigt på egen hånd. Man kan ikke dykke med det, men det kan tåle at være op til en meter under vand i kortere tid.

Den bedste billedkvalitet, vi har set fra et actionkamera. GPS-funktionen giver bl.a. automatisk stop og start af optagelse på skibakken. Trådløs pulsmåler og termometer kan også tilsluttes

Holderen er højere end på de andre kameraer, hvilket gør Garmin VIRB toptungt på hjelmen. Det filmer kun med amerikansk billedstandard (30/60 fps), og lyden er elendig

Feb 2014