GoPro HD Hero2 / Hero2 (2011)

alaTest har samlet og analyseret 2405 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også muligheden for at medtage imponerer, men batteriet værdsættes ikke af mange.

brugervenlighed, billedkvalitet, størrelse, bærbar, pris

batteri, søger

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får GoPro HD Hero2 / Hero2 (2011) en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 2405 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (215)

Ekspertanmeldelse af : Tox (itrends.dk)

GoPro HD HERO2

 

GoPro HD Hero2 er måske ikke et produkt man umiddelbart kender, men når først man ved hvad det er og hvordan det ser ud, så ser man det over alt i TV. Det er et action kamera, som har nogle super spændende features og muligheder.

Når først man kender til GoPro så finder man det alle vegne. Kameraet bruges af rigtig mange til hobby brug. Mange bruger det til at filme den sport de udøver, og de professionelle har også taget GoPro Hero2 til sig. Og det er bestemt ikke uden grund....

Jun 2012