GoPro LCD BacPac

alaTest har samlet og analyseret 112 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide billedkvaliteten. Også størrelsen imponerer, men pålideligheden værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, bærbar, batteri, størrelse, billedkvalitet

design, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får GoPro LCD BacPac en samlet alaScore™ på 79/100 = God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 112 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk

Ekspertanmeldelse af : Tox (itrends.dk)

GoPro LCD BacPac

 

GoPro HD Hero2 er super alsidigt kamera, men som standard har det ikke nogen LCD skærm, så man kan altså ikke se hvad der kommer med på billedet eller videoen. Det kan man lave om på med LCD BacPac som vi ser på her. Det er en skærm som klikkes bag på...

LCD BacPac’en er en super værdifuld opgradering til HD Hero2. Selv om man sagtens kan indstille alt på kameraet, via det lille display i fronten af kameraet, så får man lidt bedre overblik i menuerne, selvom det rent faktisk er det samme man ser.

Okt 2012