Panasonic HDC SD700

alaTest har samlet og analyseret 83 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide størrelsen. Også muligheden for at medtage imponerer, men pålideligheden værdsættes ikke af folk.

brugervenlighed, billedkvalitet, bærbar, størrelse, design

batteri, pris, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Panasonic HDC SD700 en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Panasonic Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 83 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (80)

Ekspertanmeldelse af : Noel Christensen (mydigitalphotos.dk)

Anmeldelse: Panasonic HDC-SD700

 

Panasonic har længe været anset som en af de førende producenter af bl.a. videokameraer, og selvom mange digitalkameraer i dag kan levere en rigtig fornuftig videokvalitet, så er der stadig et mærke for dedikerede videokameraer, hvor det er video der...

Da jeg modtog Panasonic HDC-SD700 havde jeg ikke rigtig gjort mig de store forventninger, hvilket skyldes at jeg ikke har beskæftiget mig ret meget med dedikerede videokameraer, og slet ikke de lidt avancerede af slagsen.

Maj 2010