HTC Vive Pro

HTC Vive Pro
alaScore 95

30 anmeldelser

Jan 2021

alaTest har samlet og analyseret 30 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide brugervenligheden, men værdien for pengene værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed

pris

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 90/100 og eksperter vurderede dette produkt 79/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 30 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 11 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 11 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af : Lewis Painter (techadvisor.co.uk)

HTC Vive Pro

 

The Vive Pro is HTC's upgraded VR headset, with a higher resolution, improved ergonomics, and built-in headphones. After spending time in the virtual world, here's our review.

Jan 2020

Ekspertanmeldelse af : Simon Gröflin (pctipp.ch)

HTC Vive Pro im Test: die teuerste VR-Brille

 

80 Prozent mehr Pixel in der virtuellen Realität oder doch lieber Ferien auf den Malediven? PCtipp hat die neue HTC Vive Pro eine Woche lang ausführlich getestet.

Roomscaling, Verarbeitung, Display-Auflösung

Audio-Headset, Preis ... Preis

Die HTC Vive Pro in der reinen Brillen-Ausgabe ist nicht die HTC Vive für den Enduser, der nur gelegentlich in die VR abtaucht. Wer täglich mit der HTC Vive spielt und sowieso schon das ganze Setup hat (und keinen Ferienausflug plant), wird mit der...

Apr 2018

Brugeranmeldelse (currys.co.uk)

HTC Vive Pro

 

Fantastic experience playing games 

All easy to set up 

Dec 2020

Brugeranmeldelse (currys.co.uk)

HTC Vive Pro

 

Easy to fit and can be wiped to keep clean

Nov 2020

Brugeranmeldelse (currys.co.uk)

HTC Vive Pro

 

Easy to set up and play. Amazing graphics and games. Been on since purchased. All the family have tried it and loved it. Very happy with purchase

Nope

Aug 2020

Brugeranmeldelse (currys.co.uk)

HTC Vive Pro

 

Tried non-Apple straps, they started to fall to bits after a few months. The Apple one is going strong with zero sign of wear

Ludicrously expensive for a strip of silicone

Jun 2020

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good but

 

As a owner of the original Vive the resolution upgrade when using the Pro was noticeable and welcomed. The headset was comfortable, the head strap is a large improvement from the elasticated type fitted to the first Vive. The only 2 negatives were cost...

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Nice upgrade, but at a cost

 

The boosted resolution over the original Vive is worth it for me. Everything looks so much better and clearer. It's also a lot more comfortable and can wear the headset for much longer. I love it.

Maj 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“zware teleurstelling”

 

Vergeleken met de orginele vive valt deze erg tegen, ik speel elite dangerous en de god rays zijn erger dan ooit. Ik ben nu al een tijd lang aan het expirimenteren met de settings maar zie weinig verbetering. Ik heb problemen met voice attack

Zit beter op het hoofd ; een kabel

screendoor is nog erg aanwezig ; god rays erger dan bij the originele vive ; het geld lang niet waard

Apr 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Super!”

 

Ik ben erg onder de indruk van deze HMD. Ik speel veel simulators (e.g. Xplane11, Elite Dangerous, etc) en voor dit soort simulatie spellen is het erg prettig om text te kunnen lezen. Ik ben er erg blij mee, maar voor andere games zou ik aanraden om te...

Screen Door Effect minimaal ; Zit erg lekker ; Text eindelijk leesbaar

Prijs, prijs en nog eens prijs ; High End PC nodig ; Geen controllers en lighthouses meegeleverd

Apr 2018
1
2

Prissammenligning for HTC Vive Pro

  Forhandlere     Pris

NB: Tjek venligst produktoplysninger og pris hos forhandleren.

Top 5 Virtual Reality Headsets

Tilsvarende Virtual Reality Headsets

  • Samme
    mærke
  • Tilsvarende
    funktioner