Bærbar PC Anmeldelser

Opdateret: Sep 21, 2023 23:58
Mærke
alaScore
Pris
Bærbare
Bærbare
Bærbare
#1
alaScore 100

Apple MacBook Air M2 (15-Inch, 2023)

bærbar  
skærm  
præstation  
design  
#2
alaScore 99

Dell XPS 17 9730 (17-inch, 2023)

bærbar  
design  
skærm  
præstation  
#3
alaScore 99

HP Elite Dragonfly G4 (13.5-Inch, 2022)

bærbar  
præstation  
design  
batteri  
#4
alaScore 98

Lenovo Yoga 7 Pro (14-Inch, 2023)

skærm  
pålidelighed  
design  
billedkvalitet  
#5
alaScore 98

Samsung Galaxy Book 3 Ultra (16-inch, 2023)

bærbar  
præstation  
skærm  
pris  
#7
alaScore 98

Asus ZenBook UM340 (14-Inch, 2022)

design  
batteri  
bærbar  
præstation  
#8
alaScore 97

Apple MacBook Pro M2 (16-inch, 2023)

skærm  
batteri  
bærbar  
præstation  
#9
alaScore 97

Apple MacBook Air M2 (13.6-inch, 2022)

For første gang i mands minde har Apples MacBook Air fået nyt design. Vi vinker farvel til det...

67 ekspertanmeldelser

præstation  
design  
skærm  
pris  
#10
alaScore 97

Apple MacBook Pro M2 (14-inch, 2023)

præstation  
pris  
design  
skærm  
#12
alaScore 97

HP ZBook Fury 16 G9 (16-inch, 2022)

skærm  
tastatur  
præstation  
lyd  
#13
alaScore 97

Asus Zenbook 14X (14-Inch, 2023)

pris  
præstation  
batteri  
tastatur  
#16
alaScore 96

Acer Nitro 16 (16-inch, 2023)

tastatur  
skærm  
#18
alaScore 96

Dell Precision 5680 (16-Inch, 2023)

bærbar  
pris  
præstation  
design  
#20
alaScore 96

Huawei MateBook X Pro (14.2-inch, 2023)

præstation  
design  
bærbar  
skærm  
#21
alaScore 96

Asus Rog Strix Scar 18 (18-Inch, 2023)

pris  
præstation  
skærm  
design  
#22
alaScore 96

MSI Titan GT77 (17.3-inch, 2022)

præstation  
bærbar  
pris  
design  
#23
alaScore 96

Asus Zenbook Pro 14 UX840 (14.5-inch, 2022)

skærm  
præstation  
batteri  
brugervenlighed  
#24
alaScore 96

Dell XPS 13 Plus 9320 (13.4-inch, 2022)

Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten...

62 ekspertanmeldelser

billedkvalitet  
præstation  
design  
kvalitet  
#25
alaScore 96

HP Dragonfly Pro (14-Inch, 2023)

præstation  
tastatur  
pris  
kvalitet  

Sammenlign

  Køberguide

  Køberguide - Bærbare PCere

  Fornygeligt har bærbare endelig overstiget stationære pc'er i salg. Der er mange grunde til denne ændring i forbrugernes præferencer:

  • Priserne for bærbare computere fortsætter med at falde støt og værdien er nu yderst konkurrencedygtige med stationære.
  • Bærbare tilbyder fremragende ydeevne kombineret med bærbarhed - der er ikke længere en reel forskel mellem ydelsen af de fleste bærbare computere og de fleste stationære.
  • Folk gør i stigende grad deres arbejde på farten og har brug for en maskine, der kan holde trit med dem.
  • Den øgede tilgængelighed af trådløse netværk sikrer, at brugere af bærbare computere aldrig vil være langt fra et forbindelsespunkt og internettet.

  Hvad skal du se efter i en bærbar

  PC eller Mac - PC'er har været det dominerende styresystem i mere end to årtier, men Mac computere gør et stille og roligt indhug og tiltrækker nye brugere. PC'er tilbyder en robust platform med rigelige software og hardware ressourcer, men kræver en mere kraftfuld computer til at køre det voluminøse operativsystemet gnidningsløst. Mac-computere er kendt for deres afslappede præstation, men det kan være sværere at finde et bredt udvalg af kompatibel hardware og software. Hver platform har sine tilhængere og i stigende grad er forskellen ikke baseret på resultater, men personlige foretrækkelser.

  CPU / Processor - Det er her den rå computer aktivitet af en computer finder sted, målt i GHz. En hurtigere CPU betyder hurtigere kørende programmer, men som regel betyder det også mindre batteritid og en dyrere bærbar computer. De fleste bærbare tilbyder både dual-core og quad-core CPU'er i en række hastigheder, såsom Intels Core i3. Netbooks bruger dog single-core CPU'er, såsom Intels Atom. Uanset hvilken du vælger, er en CPU på 2,0 GHz hurtig nok til at håndtere alle de grundlæggende ting, såsom at spille musik, surfe på nettet og spille spil, vise online video og styring af e-mail.

  RAM - 2 GB RAM er standard og nok til at levere acceptabel hastighed. 4GB RAM tilbyder et stort spring fremad i ydeevne, især for multimedier og Internet-centreret anvendelser - heldigvis for forbrugerne, fortsætter priserne med at falde og bedere bærbare computere bliver mere overkommelig.

  Hard Drive - Dette er den primære hukommelse af en bærbar computer. Nu til dags har de billigste modeller generelt en 250GB harddisk, 320GB er en standard størrelse, og større harddiske giver 500GB hukommelse. Hvis du forventer at lagre en lang række billeder, film, MP3-filer eller andre, hukommelse-intensive varer, vil du ønske en større harddisk. Men du skal passe på, for kapaciteten alene gøre det ikke til en god harddisk. Harddiskens rotationshastighed er et godt mål for drevets præstation. En 7.200 rpm bærbar harddisk leverer betydeligt hurtigere ydeevne end en 5.400 rpm model, men desværre kan et  hurtigere drev også forkorte din bærbares batteri levetid en smule.

  Batterilevetid - Det er en vigtig overvejelse for mange brugere, da den største attraktion af bærbare computere er evnen til at tage og bruge dem overalt. I almindelighed er mindre avancerede modeller mere energieffektive og giver mulighed for længere batterilevetid, mens mere kraftfulde modeller vil kræve hyppigere opladning. Backup batterier er pengene værd, hvis du planlægger at regelmæssigt tilbringe mere end to til tre timer væk fra en stikkontakt.

  Skærmstørrelse - De fleste bærbare computere er udstyret med skærme i 11"-15" området, og dagens LCD-skærme er lyse og levende. Stor skærm (15"+) bærbare computere er nu tilgængelige, men kommer med nedsat mobilitet og batterilevetid.

  Mobilt bredbånd - Hvis du er på farten og som ofte tager dig uden for rækkevidde af Wi-Fi hot spots, kan du tænke at indsætte en indbygget mobilt bredbånd antenne i din laptop (WWAN eller 3G). Forretnings-og rekreative brugere er i stand til at bruge internettet via en mobil bredbånd laptop alle de steder hvor de kan få et mobiltelefon signal.

  Populære Laptop Mærker

  Dell er kendt for at tage en à la carte vej til bærbar salget og har etableret sig som en salgs leder – du kan vælge et utal af egenskaber for ethvert komponent og kan bogstavelig talt ”bygge” din egen computer. Lenovo er et populært mærke for enkelthed som kombinerer lavpris med udestående ydelse til de mere avanceret modeller der er lastet med det hele. Sony Vaio er populært for avanceret brugere som leder efter en højere computer oplevelse. HP bærbare er anset som utrolige tilpasningsvenlige, opgraderbare og de elegante design egenskaber får mange til at købe disse bærbare. Acer er det mærke der har etableret sig som det for tilbuds modeller. De tilbyder adskellige bærbare der giver dig mest computer for dine penge. Apple er mærket for MacBook og har mange forskellige niveauer af ydelser og raffinering.

  Til toppen

  Bærbare PCere på alaTest

  alaTest.dk har samlet og analyseret millioner af anmeldelser fra 2660 kilder for at hjælpe dig med at vælge de bedste Bærbar PC fra mærkevarer som Asus, Lenovo, Apple, Dell, Hp og flere.

  Købstips Læs vores Købsguide
  før du foretager dit køb