Hovedtelefon & Headset Anmeldelser

Opdateret: Apr 05, 2020 02:53
Mærke
alaScore
Pris
Hovedtelefoner
Hovedtelefoner
Headsets Only
#5
alaScore 98

Sony WH-1000XM3

lyd  
lydisolering  
komfort  
brugervenlighed  
#8
alaScore 97

Beats Powerbeats Pro

lyd  
komfort  
bærbar  
brugervenlighed  
#9
alaScore 97

Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds (2018)

lyd  
brugervenlighed  
pris  
komfort  
#10
alaScore 97

Jabra Elite 85H

lyd  
komfort  
lydisolering  
størrelse  
#14
alaScore 96

RHA True Connect

lyd  
pålidelighed  
design  
komfort  
#18
alaScore 96

Master & Dynamic MW07

lyd  
pris  
brugervenlighed  
komfort  
#19
alaScore 96

Samsung Galaxy Buds

lyd  
komfort  
brugervenlighed  
design  
#20
alaScore 96
#21
alaScore 95

Sony WH-1000XM2

lyd  
lydisolering  
brugervenlighed  
komfort  
#22
alaScore 95

Jabra Elite Active 65t

For de aktive af os er det vigtigt at kunne have adgang til vores musik og omverden nemt og...

17 ekspertanmeldelser | 40 brugeranmeldelser

lyd  
brugervenlighed  
komfort  
størrelse  
#23
alaScore 95

JBL Live 650BTNC

lyd  
komfort  
kvalitet  
pris  
#24
alaScore 95

Audio-Technica ATH-M50xBT

lyd  
brugervenlighed  
pris  
design  
#25
alaScore 95

AKG N700 NC

lyd  
lydisolering  
kvalitet  
design  

Sammenlign

  Køberguide

  Køberguide - Hovedtelefoner & Headsets

  De fleste mennesker kender allerede dette men det tåler gentagelse - uden et sæt gode hovedtelefoner er det ligegyldigt hvor fancy din audio media anlæg er, du vil bare ikke få en tilfredsstillende lytteoplevelse. De hovedtelefoner som der kommer færdigpakket med anlæg er ofte ikke af høj kvalitet og det kan være fordelsagtigt at købe et nyt par. Hovedtelefoner kommer i et sortiment af typer, som passer ind i alle livsstile. Selvom alle typer hovedtelefoner er alsidige skal du sørge for, at vælge et sæt der passer til dine behov. Hvordan vil du bruge dine hovedtelefoner - for musik, spil, eller hjemmeteater TV og hvor planlægger du at gøre din lytning - undervejs eller derhjemme, vil indsnævre udvalget af mulige typer du ønsker at vælge.

  Earbud - Ørestykker der passer direkte ind i ørerne, er lette, kompakte og diskrete, så lytning på farten i en bærbar pakke. Ørestykker er perfekt for dem, der sætter pris på komfort og bærbarhed.

  Over Ear - Dette er den traditionelle stil hovedtelefoner og tilbyder den største lydkvalitet. Da mange modeller dækker ørerne helt vil hovedtelefoner sandsynligvis omfatte støj reduktionsteknologi. Over Ear hovedtelefoner er for musik fagfolk og purister der kræver den bedste lydkvalitet.

  Sport - Generelt fremstillet i øresnegle stil, sports hovedtelefoner er vandafvisende, lette, bløde og holdbare og er i stand til at modstå vibrationer fra jogging eller en energisk træning. De har også et robust greb der reducere at de falder ud under energisk brug.

  Trådløs - Trådløse hovedtelefoner bruger Bluetooth-teknologi, radiofrekvens (RF) eller infrarød til at levere den ultimative lytteoplevelse bekvemmelighed. Din mobilitet er garanteret og med trådløse hovedtelefoner behøver du ikke længere at bekymre dig om ledninger bliver sammenfiltret, hænger fast på udsatte kanter og hovedtelefoner blive flået hovedet eller ud af din enhed. Men de trådløse hovedtelefoner lyder generelt ikke helt så godt som tilsvarende kablede hovedtelefoner i samme prisklasse.

  Ekstra Hovedtelefoner funktioner

  Noise Reduction - Støjreduktion og cancelling teknologi kommer i en række forskellige former. Det kan være design-centreret hvilket betyder, at hovedtelefonerne er formet til at passe godt over ørerne, så udefra støj ikke kan komme ind. Eller de kan have en aktivt støj funktion, hvilket skaber forstyrelser langs et antal forskellige frekvenser der kan neutralisere støj. Da du ikke længere bliver nødt til at skrue op for lyden for at overvinde baggrundsstøj kan du lytte på lavere niveauer, høre mere low-level detaljer i din musik og reducere øre træthed. Støjreduktion er en absolut forudsætning for musik purister.

  Bass - Hovedtelefonen bas vil aldrig give den slags høreoplevelse du bogstaveligt talt føler fra massive højttalere eller subwoofere. Ørestykker er små og bærbare, men de kan ikke konkurrere med fuld-størrelse, over-the-ear-hovedtelefoner der har dyb bas svar eller visceral dynamikområde. Som med højttalere, skal hovedtelefoner mindst have 10 timers kraftig brug før de lyder til deres bedste.

  Tilslutningsmuligheder - Hovedtelefoner generelt bruge forskellige stik, så sørg for dine nye hovedtelefon stik passer til stikket i dit stereoanlæg eller bærbare MP3-afspiller. Det 6,33 mm stik er stadig den professionelle audio standard og kan findes i AV-udstyr såsom modtagere, stereoanlæg og dvd-afspiller. Minijackstik (3,5 mm) er det mest almindelige hovedtelefonstik, især til bærbare lydenheder. Små 2,5 mm hovedtelefoner er typisk brugt i mobiltelefoner og andre små enheder. Selvfølgelig, hvis du har et par gode hovedtelefoner, der ikke passer dit lydudstyr kan du altid finde en adapter.

  Populære Hovedtelefon Mærker

  Skullcandy hovedtelefoner er populært valgt for den yngere gruppe. Phillips og Sony har et bredt sortiment af hovedtelefoner i alle typer og som har den mest modern audio teknologi der findes. Sennheiser er specialister i trådløse hovedtelefoner og tilbehør og de tilbyder et fuldt sortiment af hovedtelefoner der passer til dine behov og pengepung.

  Populære produkter

  Til toppen

  Hovedtelefoner & Headsets på alaTest

  alaTest.dk har samlet og analyseret millioner af anmeldelser fra 2767 kilder for at hjælpe dig med at vælge de bedste Hovedtelefon & Headset fra mærkevarer som Jabra, Sony, Sennheiser, Apple, Samsung og flere.

  Købstips Læs vores Købsguide
  før du foretager dit køb