Videokamera Anmeldelser

Opdateret: Apr 05, 2020 02:53
Mærke
alaScore
Pris
Videokameraer
Videokameraer
Videokameraer
#2
alaScore 99

GoPro Hero7 Black (2018)

Det er efterhånden et par siden vi testede GoPro Hero 5 modellen. Her i 2018 så har GoPro udgivet...

40 ekspertanmeldelser | 54 brugeranmeldelser

brugervenlighed  
bærbar  
batteri  
størrelse  
#3
alaScore 99

DJI Osmo+

bærbar  
brugervenlighed  
batteri  
størrelse  
#5
alaScore 98

DJI Osmo Pocket

bærbar  
størrelse  
kvalitet  
brugervenlighed  
#6
alaScore 98

DJI Osmo Action

billedkvalitet  
pris  
brugervenlighed  
design  
#7
alaScore 97

GoPro Hero5 Black (2016)

Prøvekørt: De små actionkameraer er sjove, hårdføre og alsidige. Vi har prøvet GoPros nyeste...

45 ekspertanmeldelser | 777 brugeranmeldelser

#8
alaScore 97

GoPro Hero6 Black (2017)

brugervenlighed  
pris  
#9
alaScore 97

Ring Floodlight Cam

brugervenlighed  
pris  
kvalitet  
bærbar  
#11
alaScore 96

Insta360 Nano S

pris  
bærbar  
billedkvalitet  
brugervenlighed  
#12
alaScore 96

YI 4K+ Action Camera

billedkvalitet  
brugervenlighed  
pris  
kvalitet  
#17
alaScore 95

GoPro Fusion (2017)

brugervenlighed  
billedkvalitet  
bærbar  
design  
#19
alaScore 95

GoPro Hero4 Black (2014)

Hvis du ikke kan få det ekstremt nok, så oplev her 4K eller full HD med 120 billeder i sekundet

46 ekspertanmeldelser | 2377 brugeranmeldelser

pris  
brugervenlighed  
batteri  
design  
#20
alaScore 95

TomTom Bandit

brugervenlighed  
pris  
kvalitet  
bærbar  
#21
alaScore 95

GoPro Hero4 Session (2014)

Farvel til undervandshus

47 ekspertanmeldelser | 1102 brugeranmeldelser

brugervenlighed  
bærbar  
pris  
størrelse  
#22
alaScore 95

Nextbase In-Car Cam 612GW

design  
kvalitet  
#23
alaScore 95

Samsung Gear 360 (2016)

Facebook, Google, Samsung og andre tech-giganter satser milliarder af kroner på 360-graders...

64 ekspertanmeldelser | 340 brugeranmeldelser

brugervenlighed  
bærbar  
billedkvalitet  
kvalitet  

Sammenlign

  Køberguide

  Køberguide - Videokameraer

  Mange mobiltelefoner og digitale kameraer har indbygget videokameraer, men for høj kvalitets optagelser har du brug for den fremragende ydeevne og de avancerede funktioner i et dedikeret videokamera. Der er et videokamera der opfylder alle behov, fra kompakte enheder der kan bruges på farten, til professionelle modeller med biograf-kvalitet linser. Før du køber et nyt videokamera, sørg for du ved hvilken typer af begivenheder du vil optage og købe en model der passer til disse individuelle behov.

  Hvad skal du se efter i en videokamera

  Zoom - Hvert videokamera leveres med et zoomobjektiv, der lader dig komme tættere på motivet. Mange kameraer kommer med både optisk og digitalt zoom. De fleste moderne videokameraer har mindst en 10X optisk zoom, hvilket bør være mere end tilstrækkeligt til almindelig brug. Et digital zoom afgrøder og forstørrer dine optagelser efter det optiske zoom er helt opbrugt. Denne metode fører til kornet, pixeleret og generelt ubehagelige udseende billeder.  Så generelt desto mere optisk zoom desto bedere er det.

  Opløsning - Ligesom tv, er digitale videokameraer tilgængelige i standard definition og high definition (HD). Standard Definition modeller vil gennemsnitlig koste mindre end high definition. De vil levere video kvalitet, egnet til visning på en computer eller ikke-HDTV. HD-videokameraer vil producere wide-screen video egnet til visning på et HDTV.

  Billede Sensor - Der er to hovedtyper af videokamera billedsensorer: CCD (charge coupled device) og CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor). Begge typer billedsensor teknologi indeholder hundreder af tusinder eller endda millioner af pixels. Almindeligvis vil et videokamera med en CMOS-sensor giver bedre batterilevetid end en med en CCD. Antallet af pixels på en billedsensor er ikke den eneste faktor som påvirker kvaliteten af videoen. Den fysiske størrelse af sensoren gør det også. Større billedsensorer kan indfange mere lys end de små, selvom de har færre pixels.

  Audio - Audio er et overset aspekt af videokamera præstationer og dårlig lydkvalitet har ødelagt mange optagelser. Hvis du planlægger at optage begivenheder, hvor lydkvaliteten er lige så vigtig som billedkvalitet, få et videokamera der har den lydkvalitet der matcher dine behov.

  Hukommelse - De fleste videokameraer optager på flash-hukommelsesenheder såsom SD kort og lignende. Mange af de mest avancerede modeller optager på mini-kassetter som er fint for professionelle programmer, men kræver konvertering til at putte optagelser på dvd'er eller flash medier. Et flash-hukommelse baseret videokamera vil være lettere i vægt og mindre i størrelse end et harddisk-baseret videokamera, men vil ikke tilbyde så meget internt lager.

  Batteri - Batteriets levetid er en vigtig overvejelse: mængden af optagelse og afspilning tid du får ud af et batteri varierer, men de fleste videokameraer er i stand til at optage i mindst en time med det medfølgende batteri. Hvis du har planer om at optage lange arrangementer (sportsarrangementer, koncerter osv.), skal du sørge for at få en model med tilstrækkelig batterilevetid eller bestille et ekstra batteri.

  Tilbehør - Der er mange forskellige slags tilbehør til rådighed der kan hjælpe med at forbedre effektiviteten af de fleste videokameraer, især blandt de mere avancerede modeller. Ekstra linser giver mulighed for bedre billedkvalitet og ekstra zoom, stativer og monteringer giver dig mulighed for at filme uden rystelser og mikrofon opgraderinger der kan forbedre lyden. Der er endda vandtætte sæt, så du kan tage dit videokamera under vandet.

  Populære Videokamera Mærker

  Panasonic og Sony har i lang tid været berømt for deres kvalitet og begge mærker tilbyder modeller i et bredt sortiment af ydelser, præstationer og priser. JVC er kendt for de mere opskalleret modeller med et fuldt udvalg af tilbehør og forbedringer, mens Canon er gået et skridt videre – selvom de er dyre, genvinder man investeringen fordi de er passende til profesionelt filming og fjernsyns brug. Flip Video specialisere sig i begynder modeller for dem der kigger efter deres penge eller for fritidsbrugeren.

  Populære produkter

  Til toppen

  Videokameraer på alaTest

  alaTest.dk har samlet og analyseret millioner af anmeldelser fra 2767 kilder for at hjælpe dig med at vælge de bedste Videokamera fra mærkevarer som Gopro, Dji, Insta360, Garmin, Samsung og flere.

  Købstips Læs vores Købsguide
  før du foretager dit køb