Højttaler Anmeldelser

Opdateret: Jun 14, 2024 23:24
Mærke
alaScore
#20
alaScore 97

JBL Authentics 500

Nogle gange bliver man som tester overrasket over et produkts funktionalitet. Det kan være i både negativ og positiv forstand. Med JBL Authentics 500 er det sådan at selvom jeg havde hørt den spille før min test hjemme, så var det alligevel en positiv...

11 ekspertanmeldelser

#22
alaScore 96

KEF LSX II

Ingen soundbars kan slå et par stereohøjttalere, hvad angår realistisk musikproduktion. Og det er der heller ingen Bluetooth-højttalere, der kan. Selv ikke den enestående Naim Mu-so 2. To højttalere giver nemlig musikken en ekstra dimension, som...

6 ekspertanmeldelser

Sammenlign

  Køberguide

  Køberguide - Højttalere

  Højttalere bestemmer den samlede lydkvalitet af dit system, så det er tiden værd at lytte til flere forskellige modeller inden der træffes en afgørelse. Der er en række grunde til at højttalerne er et populært køb, når folk søger at opgradere deres hjemme underholdning eller edb-systemer. Til hjemmeunderholdning formål, kan gode højttalere gøre hele forskellen på en overbevisende og fordybende fjernsynsoplevelse. For computerspil kan gode højttalere tilføje en helt ny spilleoplevelse.

  Hvad skal du se efter i et Højtaler System

  Lydkvalitet - Lydkvaliteten er en meget personlig vurdering, ligesom musik, mad eller vin. Enhver smag er forskellig. Der er ingen "bedste" højttalere, kun den ene der er bedst for dig. Når du kigger efter højttalere, lyt til flere modeller med yndlingsmusik og forskellige typer af musik. Hvis du har erfaring i at lytte til levende musik er det en god målestok til evaluere højttalere. Højttaleren skal lyde naturligt i dine ører, være en afbalanceret tone kvalitet og skal være let at lytte til i lange perioder. Føl dig ikke presset, men lyt til en højttaler flere gange før der træffes en endelig beslutning.

  Konfiguration - Den forkortede højttalesystem konfiguration vises som to tal adskilt af et punktum, dvs 2.0  4.1  6.1  osv. Det første tal er antallet af højtalere der er inkluderet i sættet, og det andet tal er antallet af subwoofere. To højttalere er rigeligt til de fleste behov, men hvis du bygger et hjemme underholdningsystem og ønsker en surround sound oplevelse, vil du ønske ekstra højttalere. Subwoofere er vigtige for at spille de dybe basfrekvenser som de fleste almindelige højttalere ikke kan gengive.

  Følsomhed - Målt i decibel (dB), følsomhed bestemmer om højttalerne kan producere høj-volumen lyd uden forvrængning. Højttalere med en følsomhed på over 92dB vil være fine nok i sig selv; højttalere med mindre end 88dB vil normalt kræve en forstærker.

  Frekvensgang - målt i Hertz (Hz) og kilohertz (kHz), frekvensgang er et mål for en højttalers evne til at gengive forskellige frekvenser af lyd. De fleste højttalere dækker ikke hele spektret af frekvenser som kan opfattes af det menneskelige øre (20 Hz ved den lave ende, og 20kHz i den høje ende), men dedikerede musik entusiaster og professionelle vil gerne have højttalere der kommer så tæt som muligt at gengive hele spektret.

  Watt - Mange nybegyndere diskuterer om højttaler effekt og faren for at 'blæse' højtalere med en overbelastning, men virkeligheden er, at det er svært at blæse dine højttalere ud blot med en forstærker der er for stor. Hold watt inden for de anbefalede værdier for din forstærker og du bør aldrig være et problem med dine højttalere.

  Forbindelse - Dette adskiller sig mellem mærker, og især på forskellige prisklasser. Nogle højtalere er alsidige nok til at blive tilsluttet direkte til dit tv eller computer, andre er nødt til at gå igennem en modtager eller forstærker. Sørg for at du ved hvilken slags du får.

  Størrelse - Højtydende højttalere kan være store og kræver speciel installation. Mindre højttalere kan placeres hvor som helst. Sørg for at du ved hvad du er på udkig efter.

  Trådløs - Nogle højttalersystemer tilbyder praktisk trådløs opsætning som eliminerer rod af højttalerkabler. Dette er en stor funktion især til surround sound systemer med mange højttalere.

  Populære Højtaler Mærker

  Bose er industrilederen – for et lille ekstra beløb får du den sikkerhed at du har købt et kvalitets produkt. Definitive Technology og Klipsch tilbyder højtalere over et bredt sortiment af stile og er velanset af forbrugere. Tilbudsmærkerne Polk Audio og Insignia tilbyder fornuftige ydelser til fremragende priser.

  Populære produkter

  Til toppen

  Højttalere på alaTest

  alaTest.dk har samlet og analyseret millioner af anmeldelser fra 2687 kilder for at hjælpe dig med at vælge de bedste Højttaler fra mærkevarer som Jbl, Sony, Samsung, Sonos, Edifier og flere.

  Købstips Læs vores Købsguide
  før du foretager dit køb