Højttaler Anmeldelser

Opdateret: Feb 02, 2023 23:58
Mærke
alaScore
Pris
Højttalere
#1
alaScore 100

Sonos Sub Mini

Endelig en prisbillig Sonos-sub! Sub Mini kan være præcis, hvad du har ventet på.

24 ekspertanmeldelser

#3
alaScore 99

Devialet Dione

Franske Devialet er siden starten af 00'erne vokset til nu at være en af Hi-Fi-verdenens mest anerkendte mærkevarer. Den franske producent imponerer os gang på gang med sine luksuriøse og innovative forstærkere, som kan skræddersys til at få det bedste...

19 ekspertanmeldelser

#4
alaScore 99

Sony SRS-XG300

Med sommer i luften og duften af grillmad, der siver ind i næseborene, mangler der kun sommerrytmer for rigtig at sætte stemningen. Sony har lanceret SRS-XG300 lige i tide til sommerens fester, med en batterilevetid på op til 25 timer og ydre...

13 ekspertanmeldelser

#5
alaScore 98

KEF LS60 Wireless

De fleste forbinder trådløse højttalere med Bluetooth og en demokratisk prisklasse, som flertallet kan genkende sig selv i. Det betyder ikke, at der ikke findes trådløse højttalere til et smallere marked og i en helt anden prisklasse. Se bare Bang &...

7 ekspertanmeldelser

#6
alaScore 98

Monitor Audio Silver 100 7G Limited Edition

De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.

2 ekspertanmeldelser

#7
alaScore 98

Sonos Beam (2nd gen)

Sonos Beam var allerede den bedste kompakte soundbar. Med Dolby Atmos er den nye generation endnu bedre.

40 ekspertanmeldelser | 23 brugeranmeldelser

#9
alaScore 98

Sony HTA5000

Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?

9 ekspertanmeldelser

#12
alaScore 97

KEF LSX II

Ingen soundbars kan slå et par stereohøjttalere, hvad angår realistisk musikproduktion. Og det er der heller ingen Bluetooth-højttalere, der kan. Selv ikke den enestående Naim Mu-so 2. To højttalere giver nemlig musikken en ekstra dimension, som...

4 ekspertanmeldelser

#13
alaScore 97

KEF Blade One Meta

Det er kun et par måneder siden, vi havde topmodellen fra engelske Bowers & Wilkins, 801 D4, til test. Jeg var ret hurtig til at kåre højttalerne til de bedste, jeg havde hørt. Måske lidt for hurtig … Der er intet at udsætte på B&W'erne, når det gælder...

4 ekspertanmeldelser

#15
alaScore 97

JBL Charge 5

JBL Charge 5 spiller højt og kraftigt, og det er den, du vil have med til fest og ballade.

24 ekspertanmeldelser | 79 brugeranmeldelser

#16
alaScore 97

Sonos Roam

Sonos' første bærbare højttaler imponerer på integration og bekvemmelighed.

39 ekspertanmeldelser | 156 brugeranmeldelser

#18
alaScore 97

Audiovector QR7

Den nye topmodel i Audiovectors QR-serie er ganske stor og voldsom. Men lad dig ikke narre, den er elegant som en svane.

4 ekspertanmeldelser

#20
alaScore 97

Marshall Willen

De mindste bærbare højttalere har alle ét problem: De kan ikke spille særlig højt, og de har næsten ingen bas. Derfor anbefaler vi normalt, at man køber en større højttaler, end man måske lige havde tænkt sig. Men det er ikke lige praktisk for alle, i...

8 ekspertanmeldelser

#22
alaScore 97

Bose Soundbar 900

Smart Soundbar 900 er Boses nyeste flagskib med Dolby Atmos-tophøjttalere – og et overraskende stort lydbillede.

18 ekspertanmeldelser

#23
alaScore 97

Bowers & Wilkins Panorama 3

Bowers & Wilkins Panorama 3 er tænkt som en nem opgradering af TV-lyden. Desværre er lyden temmelig tam.

25 ekspertanmeldelser

#24
alaScore 96

Bowers & Wilkins 801 D4

Bowers & Wilkins 801 D4 - Det her er ultra high-end, der får dig til at græde. Af glæde over af at føle musikkens fuldkomne magi. Og af sorg, fordi du aldrig

4 ekspertanmeldelser

#25
alaScore 96

Audiovector R6 Arreté

Audiovectors billigere udgave af flagskibene R11 og R8 er lige så fantastisk, som vi havde håbet.

4 ekspertanmeldelser

Sammenlign

  Køberguide

  Køberguide - Højttalere

  Højttalere bestemmer den samlede lydkvalitet af dit system, så det er tiden værd at lytte til flere forskellige modeller inden der træffes en afgørelse. Der er en række grunde til at højttalerne er et populært køb, når folk søger at opgradere deres hjemme underholdning eller edb-systemer. Til hjemmeunderholdning formål, kan gode højttalere gøre hele forskellen på en overbevisende og fordybende fjernsynsoplevelse. For computerspil kan gode højttalere tilføje en helt ny spilleoplevelse.

  Hvad skal du se efter i et Højtaler System

  Lydkvalitet - Lydkvaliteten er en meget personlig vurdering, ligesom musik, mad eller vin. Enhver smag er forskellig. Der er ingen "bedste" højttalere, kun den ene der er bedst for dig. Når du kigger efter højttalere, lyt til flere modeller med yndlingsmusik og forskellige typer af musik. Hvis du har erfaring i at lytte til levende musik er det en god målestok til evaluere højttalere. Højttaleren skal lyde naturligt i dine ører, være en afbalanceret tone kvalitet og skal være let at lytte til i lange perioder. Føl dig ikke presset, men lyt til en højttaler flere gange før der træffes en endelig beslutning.

  Konfiguration - Den forkortede højttalesystem konfiguration vises som to tal adskilt af et punktum, dvs 2.0  4.1  6.1  osv. Det første tal er antallet af højtalere der er inkluderet i sættet, og det andet tal er antallet af subwoofere. To højttalere er rigeligt til de fleste behov, men hvis du bygger et hjemme underholdningsystem og ønsker en surround sound oplevelse, vil du ønske ekstra højttalere. Subwoofere er vigtige for at spille de dybe basfrekvenser som de fleste almindelige højttalere ikke kan gengive.

  Følsomhed - Målt i decibel (dB), følsomhed bestemmer om højttalerne kan producere høj-volumen lyd uden forvrængning. Højttalere med en følsomhed på over 92dB vil være fine nok i sig selv; højttalere med mindre end 88dB vil normalt kræve en forstærker.

  Frekvensgang - målt i Hertz (Hz) og kilohertz (kHz), frekvensgang er et mål for en højttalers evne til at gengive forskellige frekvenser af lyd. De fleste højttalere dækker ikke hele spektret af frekvenser som kan opfattes af det menneskelige øre (20 Hz ved den lave ende, og 20kHz i den høje ende), men dedikerede musik entusiaster og professionelle vil gerne have højttalere der kommer så tæt som muligt at gengive hele spektret.

  Watt - Mange nybegyndere diskuterer om højttaler effekt og faren for at 'blæse' højtalere med en overbelastning, men virkeligheden er, at det er svært at blæse dine højttalere ud blot med en forstærker der er for stor. Hold watt inden for de anbefalede værdier for din forstærker og du bør aldrig være et problem med dine højttalere.

  Forbindelse - Dette adskiller sig mellem mærker, og især på forskellige prisklasser. Nogle højtalere er alsidige nok til at blive tilsluttet direkte til dit tv eller computer, andre er nødt til at gå igennem en modtager eller forstærker. Sørg for at du ved hvilken slags du får.

  Størrelse - Højtydende højttalere kan være store og kræver speciel installation. Mindre højttalere kan placeres hvor som helst. Sørg for at du ved hvad du er på udkig efter.

  Trådløs - Nogle højttalersystemer tilbyder praktisk trådløs opsætning som eliminerer rod af højttalerkabler. Dette er en stor funktion især til surround sound systemer med mange højttalere.

  Populære Højtaler Mærker

  Bose er industrilederen – for et lille ekstra beløb får du den sikkerhed at du har købt et kvalitets produkt. Definitive Technology og Klipsch tilbyder højtalere over et bredt sortiment af stile og er velanset af forbrugere. Tilbudsmærkerne Polk Audio og Insignia tilbyder fornuftige ydelser til fremragende priser.

  Populære produkter

  Til toppen

  Højttalere på alaTest

  alaTest.dk har samlet og analyseret millioner af anmeldelser fra 2642 kilder for at hjælpe dig med at vælge de bedste Højttaler fra mærkevarer som Sonos, Kef Audio, Amazon, Marshall Electronics, Jbl og flere.

  Købstips Læs vores Købsguide
  før du foretager dit køb