LG OLED C1 (2021) Series

alaTest har samlet og analyseret 73 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide farven. Også lyden imponerer, men kvaliteten værdsættes ikke af mange.

billedkvalitet, brugervenlighed, design, lyd, farve

kvalitet

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 98/100 og eksperter vurderede dette produkt 91/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 73 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (71)

Ekspertanmeldelse af : Audun Hage (lydogbillede.dk)

TEST: LG OLED C1 (OLED48C1) – Gamernes favorit

 

LG har satset kraftig på gaming på deres seneste OLED-generation. Resultatet er et TV, der fungerer fremragende til alle typer spil!

OLED-skærmen fra LG har flot, kontrastrig billedkvalitet og er spækket med gaming-venlige funktioner. Tilslutningsmulighederne er rigtig gode med bred understøttelse af forskellige videoformater.

Lyden er ikke lige så medrivende som billedet, og OLED-skærmen må klare sig med en noget lavere lysstyrke end LCD-skærmene.

Dec 2021

Ekspertanmeldelse af : Audun Hage (lydogbillede.dk)

TEST: LG OLED C1 (OLED65C1) – Kampens bedste spiller

 

OLED-skærme har traditionelt været en favorit til film og serier, men testens topscorer, LG C1, fungerer også fremragende til sport!

LG OLED C1 serverer sport og anden underholdning med glimrende kontrast og dybdefølelse. Det mørke sortniveau betyder, at det også egner sig fortrinligt til at se film om aftenen.

C1 koster lidt mere end konkurrenterne i testen og må klare sig med noget lavere lysstyrke end Mini-LED-skærmen fra Samsung.

Jun 2021