FAQ

Spørgsmål og svar

Tester alaTest produkter selv?

Nej, vi tester ikke produkter selv. Vi overlader det til eksperter verden over, der repræsenterer troværdige kilder.

Jeg vil læse hele produktanmeldelsen. Kan alaTest hjælpe mig?

Vi viser et resumé af produktanmelderserne på vores website. Hvis du vil læse en hel produktanmeldelse, kan du klikke på linket for at læse hele anmeldelsen hos den oprindelige anmeldelseskilde. Visse anmeldelser kan kun læses mod betaling af et gebyr. alaTest er uafhængig af anmeldelsekilderne, og vi får ikke nogen betaling fra dem. I stedet opfordrer vi til læsning af anmeldelser hos anmeldelseskilden, når du har fundet en interessant anmeldelse.

Sælger alaTest nogle produktanmeldelser?

Nej, vores tjeneste og alle informationer på vores site er gratis.

Hvilke produkter er med i alaTests database?

Vi har for nylig lanceret vores tjeneste og er fokuserede på et antal specifikke kategorier. Vi arbejder på at opdatere og udvider konstant med nye produkter, anmeldelser og kategorier.

Jeg er interesseret i en produktanmeldelse, der ikke findes i alaTests database. Hvad gør jeg?

Vores database opdateres konstant med de seneste anmeldelser. Hvis du søger en specifik anmeldelse uden at finde den, meddel os det gerne ved at give os et anmeldelsestips her.

Jeg har fundet fejlagtig produktinformation og/eller links. Kan jeg rapportere mine kommentarer?

Absolut! alaTest bestræber sig på at vise opdateret og korrekt information. Vores database bliver opdateret konstant, og vi anstrænger os for at give dig de bedste informationer. Hvis du alligevel føler, at der er nogle forkerte informationer på vores side, så kontakt os venligst, og vi skal  gøre vores bedste for at forbedre vores tjeneste! Vi er taknemmelige for alle kommentarer, og vi beder om undskyldning for eventuelle fejl.

Kan jeg anbefale alaTest til en ven direkte fra sitet?

Ja, det kan du gøre ved at bruge vores specielle formular, hvor kan angive: dit navn, din vens navn og din vens e-mail adresse. Vi deler ikke denne information.

Vil alaTest videregive min personlige information til tredjepart?

Nej, alle personlige informationer i vores database er beskyttet og bruges kun internt og er ikke tilgængelig for tredje part. For flere informationer, læs venligt vores vilkår.

Sælger alaTest nogen produkter?

Nej, vi er hverken forhandler eller en shoppingservice, og derfor sælger vi heller ikke nogle produkter. I stedet er vores mål at hjælpe dig med din købsbeslutning ved at underrette dig om produktkvalitet, produktanmeldelser, produktdetaljer og de bedste priser  på Internetet med hjælp fra vores partnere.

Er priserne hos alaTest opdaterede?

Vi stræber efter at vise aktuelle prisinformationer i vores database, og de opdateres dagligt. Men du bør alligevel  kontrollere priser, leveringstider og fragtomkostninger direkte hos forhandleren.

Inkluderer alaTests priser fragtomkostninger?

Hvert prissammenligningssite i alaTests netværk har forskellige regler angående fragtomkostninger. Vi henviser derfor til vores partneres sider og deres forhandlere for yderligere informationer om levering og fragtomkostninger.

Jeg vil gerne klage over et produkt. Kan alaTest hjælpe mig?

Da vi ikke sælger nogle produkter, kan vi ikke heller hjælpe med reklamationer. Vi beder dig kontakte forhandleren direkte.

Jeg vil gerne abonnere på alaTests nyhedsbrev. Behøver jeg tilmelde mig som medlem?

Nej, du kan vælge bare at abonnere på nyhedsbrevet uden at være medlem. Medlemmer får automatisk nyhedsbrevet.