Logitech UE Mini Boombox

alaTest har samlet og analyseret 1095 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, størrelse, pris, design, pålidelighed

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 89/100 og eksperter vurderede dette produkt 78/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1095 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 3 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 3 af 3 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (1085)

Ekspertanmeldelse af : Audun Hage (lydogbillede.dk)

TEST: Philips OLED806 (48OLED806/12) – Farvestrålende spiloplevelse

 

Med kontrastrig OLED på forsiden og farvestrålende Ambilight-lys på bagsiden bliver Philips OLED806 ekstra medrivende til gaming!

Philips 48OLED806 giver fremragende billedkvalitet med suveræn kontrast og glatte bevægelser. Ambilight-lyset giver også et boost til spiloplevelsen.

Kun to af de fire indgange understøtter HDMI 2.1. Philips-skærmen har lidt begrænset lysstyrke i forhold til de stærkeste Mini-LED-skærme.

Dec 2021

Ekspertanmeldelse af : Åsa Warme (gear-online.dk)

Logitech Mini Boombox

 

Prisen ; Størrelsen ; Kan anvendes som hands-free

Bryder sig ikke om at spille højt ; Tynd bas

Med sine 230 gram og sit slanke format er Mini Boombox en højttaler for dig, som ikke har plads – eller for den sags skyld ikke orker at slæbe – for at få adgang til favoritmusikken.

Jul 2012

Ekspertanmeldelse af : Teddy (itrends.dk)

Logitech Mini Boombox

 

Vi er på vej til den gode tid på året, Sommeren, og så er det rejsetid og når man er ude at rejse, så vil det være rart med lidt god lyd, i stedet for den, som der er i vores smartphones eller tablets. Logitech har lanceret en lille højtaler, som man...

I vores dagligdag i dag, er vi omgivet af små enheder, som faktisk har en ret ringe lyd. Det er der færreste der lyder bare nogenlunde, når vi snakker smartphones og eller Tablets. Logitech er ganske klar over dette, og har sendt denne lille højtaler...

Mar 2012