Jabra Elite 5

alaTest har samlet og analyseret 17 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også kvaliteten imponerer, men baskvaliteten værdsættes ikke af anmeldere.

lyd, design, pris, kvalitet, brugervenlighed

baskvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Hovedtelefoner får Jabra Elite 5 en samlet alaScore™ på 97/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 17 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (16)

Ekspertanmeldelse af : Lars Lund Olsen (ereviews.dk)

Test: Jabra Elite 5

 

Jabra har netop lanceret deres nye trådløse headset, Jabra Elite 5, på IFA i Berlin. Det har jeg haft til test i et par uger, læs bedømmelsen her. Hvad er der i kassen? Kassen følger det kendte design fra Jabras Elite serie af in-ear trådløse...

Elite 5 er endnu et lækkert headset fra Jabra. Denne gang med mere effektiv støjreduktion, og dybere bas. Komforten i mine ører er i top, medium størrelse øreprop passede mig perfekt, og designet gør at man ikke trykker direkte ind mod den sarte...

Sep 2022