Apple iPhone 14 Pro Max

alaTest har samlet og analyseret 40 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide præstationen. Også skærmen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til størrelsen.

skærm, præstation, design, batteri, kamera

pris, bærbar, brugervenlighed, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Apple iPhone 14 Pro Max en samlet alaScore™ på 94/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Apple Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 40 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (39)

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

TEST: Apple iPhone 14 Pro Max – Den største iPhone taber pusten

 

Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.

Hurtigste smartphone nogensinde. Superskarp og lysstærk skærm uden den gamle notch, men til gengæld med Dynamic Island samt ny altid-aktiv funktion og masser af skærmareal. Fremragende lyd og nye, smarte iOS 16-funktioner.

Dyreste smartphone nogensinde. Dårligere batterilevetid end forgængeren. Ingen hurtigopladning, og hvad har Apple egentlig imod Wi-Fi 6E?

Sep 2022