Apple iPhone 6 Plus

alaTest har samlet og analyseret 14398 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide præstationen. Også skærmen imponerer, men modtagelsen værdsættes ikke af mange.

størrelse, brugervenlighed, skærm, batteri, præstation

pris, pålidelighed, modtagelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Apple iPhone 6 Plus en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Apple Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 14398 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 5 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 5 af 5 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (12556)

Ekspertanmeldelse af : Christian B. Wiggers (mobiltest.dk)

Apple iPhone 6 og 6 plus test

 

Så kom tiden, hvor Apple har opdateret deres iPhone til en ny model. Som sædvanlig var der en kæmpe media hype omkring lanceringen, og folk stod troligt også i kø rundt omkring i verden og i Danmark, da de nye iPhones blev frigivet.Der er ingen...

Okt 2014

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Apple iPhone 6 Plus

 

Den store iPhone 6 Plus adskiller sig primært fra iPhone 6 ved en større skærm med højere opløsning og marginalt lavere kontrast.

Feb 2015

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Tidligere har dem, der havde brug for en stor smartphone til deres arbejde, måttet vælge Apple fra. Den nye iPhone 6 Plus har ikke kun fået en stor skærm med forbløffende klarhed, men er også blevet mere nyttig med flere anvendelsesmuligheder....

Skærmen er fremragende og har endelig fået en ordentlig størrelse. Som sædvanlig kan man mærke, at der er tale om en topmodel. Den er hurtig som bare pokker og har bedre batteritid og bedre kamera

NFC virker kun med Apple Pay. Designet er ikke så stilrent som forventet

Ekspertanmeldelse af : mobiltjek.dk (mobiltjek.dk)

Apple iPhone 6 Plus 16GB

 

Mobilgiganten Apple har endnu engang lanceret et nyt produkt på markedet. Faktisk er man kommet med hele to nye modeller på samme tid - iPhone 6 og iPhone 6 Plus - og hvis du er til store telefoner, så skal du måske rette din fokus mod sidstnævnte.

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

iPhone med vokseværk

 

Skærmen er blevet større, designet ændret, og teknologien finpudset. Men er det nok til, at Apples mobil kan klare sig mod de evigt aggressive konkurrenter?