Huawei Google Nexus 6P

alaTest har samlet og analyseret 1816 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide skærmen. Også brugervenligheden imponerer, men forbindelsesmulighederne værdsættes ikke af anmeldere.

præstation, brugervenlighed, skærm, kamera, batteri

forbindelse, apps

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Huawei Google Nexus 6P en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Huawei Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1816 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (707)

Ekspertanmeldelse af : Morten (computerworld.dk)

Test: Du har ikke for alvor prøvet Android, før du har prøvet det på en Nexus 6P

 

Nexus 6P er den nyeste og største Nexus-telefon fra 2015. Er du ude efter en telefon, som ikke er fyldt med alverdens ekstra software fra producenterne, så læs med her.

Android Marshmallow fungerer perfekt på telefonen ; Batteriet holder nemt en dag ; og med USB type C oplader du på ingen tid ; Skærmen er flot og skarp ; Fingerscanner fungerer godt, og i Marshmallow får den flere funktioner

Der er ikke mulighed for at udbygge det interne lager med et microSD-kort ; Kamerasoftwaren kan godt være lige enkel nok, og der findes stadig bedre kameraer på andre smartphones

Jan 2016

Top 5 Mobiltelefoner