Samsung Galaxy S23 Ultra

alaTest har samlet og analyseret 85 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også skærmen imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af folk.

præstation, kamera, skærm, design, brugervenlighed

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Samsung Galaxy S23 Ultra en samlet alaScore™ på 96/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Samsung Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 85 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (84)

Ekspertanmeldelse af : Goran Popadic (ereviews.dk)

Test: Samsung Galaxy S23 Ultra

 

Nærmest så sikkert som at solen stiger op er det at Samsung en gang om året fornyer deres lineup af deres topserie i form af Galaxy S-serien og vi har fået fornøjelsen af at lege med S23 Ultra i denne omgang. Hvad er der i æsken? Det skal...

Godt og solidt kamera (op til 200 MP) ; God zoom ; Hurtig processor ; S Pen ; God batteritid

Pris ; Langsom opladning sammenlignet med konkurrencen

Galaxy S23 Ultra er en meget komplet smartphone. Du får en utrolig hurtig telefon, der har et kanon godt kamera og så har du en pen, som du kan bruge til at tage hurtige noter med. Der er ikke mange andre telefoner i marken, der leverer alt dette i én...

Mar 2023