Samsung Galaxy Z Flip 4 5G (2022)

alaTest har samlet og analyseret 75 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide præstationen. Også skærmen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til værdien for pengene.

bærbar, design, skærm, batteri, præstation

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Samsung Galaxy Z Flip 4 5G (2022) en samlet alaScore™ på 93/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Samsung Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 75 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (71)

Ekspertanmeldelse af : Goran Popadic (ereviews.dk)

Test: Samsung Galaxy Z Flip4

 

Vi har fået lov at lege lidt med en af Samsungs lidt utraditionelle formfaktorer i form af Galaxy Z Flip4, som er på sin fjerde generation af sammenklappelige smartphones. Du kan læse med om vores oplevelser i denne test. Hvad er der i æsken? Den ret...

Lækkert design ; Flip funktionen har fordele ; Lækker skærm ; God ydelse

Kamera ; Batteri

Jeg tror Samsung Galaxy Z Flip4 vil være i stand til at dele vandene for den har i hvert fald formået at dele mig og min holdning til den en hel del. På den ene side synes jeg det er en super lækker telefon, der bringer noget nyt med sig ved at den kan...

Mar 2023

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

TEST: Samsung Galaxy Z Flip 4 – En klapmobil skal udfolde sig mere

 

Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.

Udstyret med den nye og lynhurtige Snapdragon 8+ Gen 1-processor. Fås som Bespoke-edition med 75 mulige kombinationer af farver på for- og bagside, samt ramme.

Stort set samme kamera som begge forgængere. Bl.a. mangler det optisk zoom. Batteriet på 3700 mAh har svært ved at holde strøm til en hel dag.

Sep 2022