Samsung Galaxy Tab A 2018

alaTest har samlet og analyseret 18 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide skærmen. Også størrelsen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til præstationen.

brugervenlighed, pris, størrelse, skærm

præstation

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 87/100 og eksperter vurderede dette produkt 100/100.

Se alle Samsung Tablet PCer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 18 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 18 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 18 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (stuff.tv_in)

Samsung Galaxy Tab A review

 

Go big or go home

Build quality ; Beautiful display ; Long lasting battery

Camera

A tablet that knows what it is and does what it’s meant to do

Dec 2018

Ekspertanmeldelse af : Kai Zantke Ingolf Leschke (computerbild.de)

Samsung Galaxy Tab A: iPad-Rivale im Test

 

So groß wie das iPad Air 2, aber nur halb so teuer: Ist das neue Samsung Galaxy Tab A auch genauso gut? COMPUTER BILD testet den iPad-Kontrahenten.

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

The tablet is used for our 4 year old daughters video viewing on the YouTube kids app.

Jun 2020

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

Great for basic use and surfing internet, not great for movies or Netflix. Apps are decent in smooth easy use

Jun 2020

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

Have not had it long and so far I love it and can't really find fault. I upgraded from a tab a 8.0 I'd bought in 2016. Screen size it great for movies and it has alot of new things I wasn't expecting.

Jun 2020

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

acquired for a few weeks I can say that I am very happy with it, I bought it to replace a kindle reader and do not regret my purchase what I should have done from the start it would have saved me money , in addition I can still read my e-mails and...

Jun 2020

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

Bought this tablet for my son 2 weeks ago and it works quite well for all his needs including playing games, It has surprisingly good sound too.

Maj 2020

Brugeranmeldelse (productreview.com.au)

Samsung Galaxy Tab A

 

Won it at a completion 4 years ago, worked really well the first two, but got a bit slow on the recent ones. It still worked well though. It works really well for Games and Movies, and is fairly cheap as well. Eventually earlier this year, the LCD...

Maj 2020

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Mooi groot scherm, zeer snel en gaat lang mee ! I

 

QmVuIHplZXIgdGV2cmVkZW4hIFZlZWwgc25lbGxlciBkYW4gbWlqbiB2b3JpZ2UgdGFibGV0LiBNYWtrZWxpamsgdGUgYmVkaWVuZW4hIEVjaHQgZWVuIGFhbndpbnN0LCBub2cgYmV0ZXIgZGFuIGlrIGhhZCB2ZXJ3YWNodCE=

QWxsZXMh

Jan 2019

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Groot scherm en lekker lange accuduur.

 

V2FzIG9wIHpvZWsgbmFhciBlZW4gbmlldXdlcmUgdWl0dm9lcmluZyBuYWRhdCBtaWpuIDguNCBuaWV0IG1lZXIgd2VyZCBnZcO8cGRhdGUuIERhYXIgaWsgdG9jaCB3ZWVyIGVlbiBTYW1zdW5nIHfDrWxkZSBtYWFyIG5pZXQgZGUgaG9vZmRwcmlqcyB3w61sZGUgYmV0YWxlbiBiZW4gaWsgb3AgZGV6ZSB1aXRnZWtvbWVuLiBXYXQgZWVuIGjDqcOpcmxpamtlIG1hY2hpbmUuIFNuZWwgaW4gb3BzdGFydGVuIGVuIGhlbGRlciBiZWVsZC4gT2sgaGV0Li4u

RHJhYWl0IG9wIGxhYXRzdGUgT1MgOC4xLjAgOyBHcm9vdCBzY2hlcm0gOyBTbmVsbGUgb3BzdGFydA==

QmV2ZWlsaWdpbmdzIFNvZnR3YXJlIHVwZGF0ZSBsb29wdCBhY2h0ZXIgOyBGb3RvJ3MgdmFuIG1pbmRlcmUga3dhbGl0ZWl0IDsgSWV0cyBtZWVyIGdld2ljaHQgZGFuIG5vcm1hYWw=

Dec 2018
1
2