Denon PerL Pro

alaTest har samlet og analyseret 9 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide treblen kvalitet. Også kvaliteten imponerer, men mange er mindre positive med hensyn til brugervenligheden.

lyd, design, baskvalitet, kvalitet, treble kvalitet

pris, lydisolering, størrelse, bærbar, brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Hovedtelefoner får Denon PerL Pro en samlet alaScore™ på 95/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 9 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (8)

Ekspertanmeldelse af : Goran Popadic (ereviews.dk)

Test: Denon PerL Pro

 

In ears findes i et utal af typer, kvalitet og prisklasser ikke desto mindre. I denne omgang ser vi nærmere på Denon PerL Pro, som befinder i den høje ende af alle nævnte skalaer, hvilket også har sin pris - bogstaveligt. Hvad er der i æsken? PerL Pro...

Lydkvalitet ; Design ; Personlig lydprofil ; Komfort

Pris ; Noise cancelling

Hvorvidt prisen for et par in-ears kan retfærdiggøres at ligge så højt som det er tilfældet for Denon PerL Pro afhænger lidt af, hvad man er på udkig efter, som med så meget andet. Det er en høj pris, men til gengæld var det for mit eget vedkommende...

Sep 2023