Jabra Elite 4 Active True Wireless Earbuds

alaTest har samlet og analyseret 19 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide kvaliteten. Også værdien for pengene imponerer, men størrelsen værdsættes ikke af anmeldere.

lyd, komfort, pålidelighed, pris, kvalitet

baskvalitet, størrelse, lydbillede, design

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Hovedtelefoner får Jabra Elite 4 Active True Wireless Earbuds en samlet alaScore™ på 94/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 19 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (18)

Ekspertanmeldelse af : Lars Lund Olsen (ereviews.dk)

Test: Jabra Elite 4 Active

 

Vi skal se på Jabras nyeste in-ear headset til aktivt brug, Jabra Elite 4 Active. Hvad er der i kassen? I kassen finder vi selve Jabra Elite 4 Active headsettet, to sæt ekstra silikone ørepropper, og et USB-C kabel til opladning. Design og...

Jabra Elite 4 Active er et rigtigt godt headset, der sidder godt i øret under fysiske aktiviteter. Lyden er god, jeg var glad for at både lytte til musik og lydbøger. Lyden under telefonopkald er der heller noget at klage over, den er rigtig god. Det...

Feb 2022