Boxee Box by D-Link

alaTest har samlet og analyseret 342 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også designet imponerer, men pålideligheden værdsættes ikke af mange.

brugervenlighed, design

pålidelighed

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 70/100 og eksperter vurderede dette produkt 74/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 342 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 4 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 4 af 4 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (137)

Ekspertanmeldelse af : Noel Christensen (ereviews.dk)

Boxee Box

 

Boxee Box er en af tidens mest omtalte medieafspillere, og nu vi langt om ...

Er Boxee Box perfekt? Nej bestemt ikke, der er en del børnesygdomme, selvom det er blevet bedre siden lanceringen. Der er rigtig mange fede features, og der kommer hele tiden nye til, takket være den åbne og gratis platform som Boxee Box er baseret på.

Jul 2011

Ekspertanmeldelse af : Bo Fredborg (digitalt.tv)

Boxee Box

 

Boxee Box anmeldelse hvor vi tester den populære medieafspiller med det sjove design. Læs testen her.

Er du til videoindhold online og lokalt uden begrænsninger, så er Boxee Box sikkert noget for dig.  Boxee Box har mange positive elementer i sig og rummer rigtig mange udvidelsesmuligheder via apps. Er du stor fan af streaming indhold på nettet, så får...

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

Boxee Box

 

Boxee Box har været på markedet et stykke tid, og den fremstår ogsåudadtil uforandret. Men som det er med medieafspillere, er det virkeliginteressante, om der er sket noget med brugervenligheden, at dereventuelt er kommet flere features til, og...

Jun 2012

Ekspertanmeldelse af : Mikkel William Nielsen (pcworld.dk)

Test: Boxee Box vil være mediecenter-kongen

 

Boxee Box er seneste bud på en tv-boks, der tryller video fra din pc og internet ind på fladskærmen. Men fungerer det ordentligt? Og er Boxee Box den nye konge i din stue? Vi har testet det lille mediecenter.

Afspiller de fleste videoformater ; Kan browse nettet og vise flash-indhold ; Apps giver boksen ekstra funktioner ; Open source software

Tastatur understøtter ikke æ-ø-å ; Begrænset indhold i forhold til Boxee i USA ; Små software-fejl (rettes formentlig med opdatering)

Dec 2010

Prissammenligning for Boxee Box by D-Link

Ingen priser på dette produkt