Sony Xperia 5 IV

alaTest har samlet og analyseret 38 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også skærmen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til værdien for pengene.

batteri, præstation, kamera, skærm, bærbar

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Sony Xperia 5 IV en samlet alaScore™ på 98/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 38 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (38)

Ekspertanmeldelse af : Peter Gotschalk (lydogbillede.dk)

Sony Xperia 5 IV TEST: Sony Xperia 5 IV – Kompakt topmobil til kameraentusiaster

 

Traditionen tro er Sony også i år klar med en kompaktudgave af selskabets nyeste flagskibsmobil, Sony Xperia 1 IV. Og ligesom sidste år er den kompakte Sony Xperia 5 IV meget lig sin storebror, men nedgraderet på et par punkter, så også prisen er...

Glimrende kameramobil for semiprofessionelle. Desuden OLED-skærm i 21:9-format, der nu er blevet mere lysstærk. Dertil kommer kompakt format og dedikeret kameraknap samt hurtig processor og trådløs opladning.

Mobilen bliver ekstremt varm, hvis den presses. Kameraet mangler Xperia-seriens traditionelle periskopteknologi i telelinsen.

Sep 2022