Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

alaTest har samlet og analyseret 1807 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide baskvaliteten.

pris, brugervenlighed, lyd, størrelse, baskvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre PC Højttalere får Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set en samlet alaScore™ på 96/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1807 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1784 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1555 af 1784 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

 

alaTest has collected and analyzed 493 user reviews of Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.4/5, compared to an average user rating of 4.3/5 for other Computer Speakers on Amazon.co.uk. Reviewers are impressed by the size and usability. The bass quality and price are also mentioned favorably.

sound, price, bass quality, usability, size

91% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Jan 2023

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

 

alaTest hat 493 Kundenbewertungen für Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.2/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.2/5 für andere Produkte in der Kategorie Computer Lautsprecher auf Amazon.de. Die Zuverlässigkeit und die Größe wird von vielen Testern gelobt. Auch die Bedienbarkeit wird gelobt.

Bedienbarkeit, Größe, Preisleistungsverhältnis, Design, Zuverlässigkeit

87% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Trust Tytan 2.1 Bluetooth Lautsprechersystem (inkl. Subwoofer, 120 Watt) weißTrust Tytan 2.1 Bluetooth Lautsprechersystem (inkl. Subwoofer, 120 Watt) weiß

Jan 2023

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

 

alaTest a collecté et analysé 86 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set. La note moyenne du produit est 3.9 sur 5, tandis que les autres Haut-parleurs Ordinateurs ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

81% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Trust Tytan Enceinte 2.1 avec Bluetooth 60 W BlancTrust Tytan Enceinte 2.1 avec Bluetooth 60 W Blanc

Jan 2023

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 442 recensioni utente su Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set da Amazon.it. La media della valutazione clienti per questo prodotto è 4.3/5, confrontata con la media della valutazione di 4.3/5 per altri Speakers su Amazon.it.

89% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Trust Tytan Set Altoparlanti 2.1 Subwoofer, Potenza di 60 Watt RMS Totali, NeroTrust Tytan Set Altoparlanti 2.1 Subwoofer, Potenza di 60 Watt RMS Totali, Nero

Jan 2023

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

 

alaTest ha recogido y analizado 31 comentarios de usuarios relacionados al producto Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 3.8/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Parlantes para Ordenadores en Amazon.es.

94% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Trust Tytan 2.1 - Altavoces para el exterior de 120W (estereo), NegroTrust Tytan 2.1 - Altavoces para el exterior de 120W (estereo), Negro

Jan 2023

Ekspertanmeldelse af (whathifi.com)

Trust Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set - White overview

 

Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set - white

Ekspertanmeldelse af : Hardware.Info (hardware.info)

9 computer speakers tested: with or without subwoofer?

 
Sep 2013

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

great sound

 

needed new speakers with great sound for my trance music and adjustable bass well its supprise me its great .its def got power at full load i like the dail that comes with it that you can turn up or plug headphones in it which sits under my monitor...

Feb 2019

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Amazing

 

Got this for my brothers birthday! Amazing bass and great sound! Enough to annoy my mum. So it must be really good!

Okt 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Amazing

 

I bought it and l am very nice surprise, very good sound, play well, good product for amazing price

Jul 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great value

 

I purchased this for my son thinking for the price that the quality would be ok however was pleasantly surprised at how clear the sound is. Great price great product

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great value

 

I purchased this for my son thinking for the price that the quality would be ok however was pleasantly surprised at how clear the sound is. Great price great product

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

bad quality

 

I got these speakers two month ago for my zumba class and died not worked any more

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Speakers

 

Excellent speakers great sound i am very pleased with them

Maj 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

This is a must have Subwoofer Speaker Set, for epic music lover.

 

I bought it about two weeks and am happy go lucky I cannot even feel the cold

Mar 2018

Prissammenligning for Trust 19019 / 18789 / 17963 Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set

Ingen priser på dette produkt

Top 5 PC Højttalere