Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat

Honeywell Lyric T6 Smart Thermostat
alaScore 90

137 anmeldelser

Okt 2019

alaTest har samlet og analyseret 137 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider.

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 84/100 og eksperter vurderede dette produkt 73/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 137 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 137 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af : David Ludlow (trustedreviews.com)

Honeywell Lyric T6

 

With its Lyric T6 smart thermostat, Honeywell has created a heating system that's exceptionally easy to control,.

A neat and responsive thermostat, the Honeywell Lyric T6 has a great app and geofencing, but scheduling isn't very flexible.

Nov 2016

Ekspertanmeldelse af : Computer Shopper (expertreviews.co.uk)

Honeywell Lyric T6 review: For those on a budget, it will do the job

 

A little inflexible at times, the Lyric T6 makes up for it by being extremely good value

Excellent value ; Easy setup

Limited features ; Lacks precise controls

The saving grace is the price: the Lyric T6 is excellent value. For those on a budget this will do the job, although you’ll find the Nest Learning Thermostat and Nest Thermostat E give you more features and are easier to use.

Feb 2019

Ekspertanmeldelse af : Cédric Van Loon (techpulse.be)

Review Honeywell Lyric T6: Digitaal verwarmen - TechPulse

 

Weeral een nieuwe slimme thermostaat op de markt. We proberen door de bomen het bos te zien en zijn alvast aangenaam verrast van de Lyric T6.

IFTTT-compatibel ; Gebruiksvriendelijk ; Prijs ; Eenvoudige installatie ; Geofencing

Geen lerende functie

Feb 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Not as pictured, this item is not the remote version.

 

Only left negative feedback to point out that the pictures are not correct and is not the remote version.

Mar 2019

Brugeranmeldelse (tweakers.net)

Honeywell Lyric T6 review door broekha

 

Fraai ontwerp ; Makkelijk te bedienen ; Bedienbaar zowel op de thermostaat zelf als via je smartphone ; Eenvoudige installatie

Aanmelden via WiFi gaat nogal moeizaam ; Vreemd gedrag van de Temperatuur indicatie ; Regelmatig melding dat er iets mis is met de communicatie.

Prima product. Fraai design. Doet wat het moet doen. Instellen via je Smartphone is bijzonder handig maar niet noodzakelijk.

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima thermostaat”

 

Werkt 100% naar behoren en regeld zeer nauwkeurig

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Echt een aanrader”

 

Ziet er mooi uit, bediening is super. Ik kan geen negatief punt benoemen eigenlijk. Daarom overal 5 sterren

Superstrak design, echt heel mooi. ; Aansluiten was een fluitje van een cent ; Mooi helder display. ; Heel gemakkelijk via de App de temperatuur regelen, waar ik ook ben.

Mar 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Für wasserführende Fußbodenheizung ungeeignet

 

Für wasserführende Fußbodenheizung ungeeignet, wenn jede Räumlichkeit über Stellmotoren und Raumregler gesteuert wird!! Obwohl in der Beschreibung Fußbodenheizungen extra aufgeführt wurden!

Für ansteuerung von Stellmotoren ungeeignet!

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“De perfecte thermostaat zonder ingewikkelde installatie.”

 

Simpele installatie en bediening. De geofence optie is handig nooit meer koud als je thuiskomt en nooit geen zorgen meer of je de verwarming hebt uitgeschakeld als van huis bent.

Gemakkelijke bediening ; Simpele installatie

Mar 2018

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Makkelijk te monteren. Minder duidelijk om op te starten en te met wifi te verbinden

Duidelijk aan duiding

Lastig opnieuw wifi in te stellen

Mar 2018