Cooler Master Cosmos II

alaTest har samlet og analyseret 75 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide pålideligheden. Også brugervenligheden imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af anmeldere.

design, størrelse, brugervenlighed, pålidelighed

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stationære Computere får Cooler Master Cosmos II en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 75 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (42)

Ekspertanmeldelse af : Teddy (itrends.dk)

Coolermaster Cosmos II

 

Så skal vi have gang i en af kæmperne inden for kabinetter, Coolermaster, og de har lavet et kæmpe kabinet ved navn Cosmos II. Der er flere modeller i denne serie, men dette er det sidste nye, og er absolut den største model.

Coolermaster er kendte for deres Cosmos serie, en serie, som de har høstet mange udmærkelser på. De har så lanceret et helt ny kabinet i denne serie og det er det, vi lige har kigget på. Det er et såkaldt ultra tower, og ja det er meget stort, og det...

Maj 2012

GREAT PRODUCT

Ekspertanmeldelse af : Jan Blaszkevizc (tweak.dk)

Cooler Master Cosmos II - Ultra Tower

 

Cooler Master har siden starten været kendt for deres kabinetter af høj kvalitet. Men dette var ikke nok for den store producent da de senere lancerede deres CMStorm line-up af gamer produkter. I CMStorm sortimentet finder vi alt fra kabinetter til mus...

Lækkert design der skilder sig ud ; Understøtter alt hardware på markedet - og fremtiden ; Mulighed for stort internt vandkølingssystem ; MEGET stort = utrolig meget plads ; OK køler evne ; Op til 13 harddsike ; Zonedelt indre ; Meget gode...

Meget stort og tungt ; Høj pris

Vi er nu nået til enden i vores test af Cooler Masters nye Cosmos II Ultra Tower kabinet og skal nu have lavet en lille opsamling på hvad vi har fået gennemgået i løbet af testen her, samt vores mening og erfaringer med Cosmos II kabinettet.

Jan 2012