22 027 428
Anmeldelser
214 399
Produkter
med alaScore
232
Produkt-
kategorier
105
Kopper kaffe konsumeret
i dag på kontoret

Hvad er alaTest?

alaTest hjælper med at tage gætterierne ud af shopping. Vores mål er at gøre ddet let for alle at være velinformerede shoppere.
Der er mange produkter derude, og vi forstår, hvor overvældende det kan være at finde ud af hvilket mærke, hvilken model, hvilken version og hvilken pris, der er rigtig for dig. Vi vil gerne være behjælpelige med at besvære disse spørgsmål for dig, og vores maskine til kvalitetssammenligning gør lige præcis det.

alaTest hjælper forbrugere med ved køb af varer objektivt at oplyse om produktkvalitet. Vi er en uafhængig søgemaskine med anmeldelser, der gør det lettere for dig i forskellige valgsituationer.

alaTest hjælper dig som forbruger ved:

  • gratis at stille samlede informationer fra professionelle anmeldelseskilder til rådighed.
  • at forenkle den mangfoldighed af produktanmeldelser, der findes tilgængeligt på internettet og i tidskrifter. Dette gør vi ved at standardisere og sammenfatte ratings fra forskellige kilder.
  • at forenkle dine købebeslutninger ved overskueligt at vise et produkts fordeler og ulemper. Du kan læse professionelle anmeldelser, tekniske specifikationer og se laveste tilgængelige pris.

Gratis

Vi er gratis!

Brug af alaTest vil ikke koste dig en øre.

Ærlighed

alaTest har ikke interesser i anmeldte produkter på vores side, så du kan regne med, at vi er uafhængige og neutrale.

Enkelt

Vi gør alt arbejdet for dig med indsamling af anmeldelser, samler konklusioner og gør det let at sammenligne.Hvorfor alaTest?

alaTest er en gratis og uafhængig søgemaskine for produktkvalitet. Tjenesten er til for forbrugere, der leder efter enkle og tilforladelige køberåd.


Dagens udbud af produkter gør, at vi gives flere og flere valgmuligheder. Hvilket produkt, hvilket mærke, hvilken udgave og til hvilken pris er ofte vanskeligt at besvare. Vi hjælper dig ved at sammenstille relevante informationer om produktkvalitet. alaTest udfører ingen anmeldelser selv, i stedet har vi skabt en af verdens største databaser med professionelle anmeldelser. Databasen ajourføres kontinuerligt med nye anmeldelser og nye produkter. Disse matches med tekniske specifikationer og aktuelle priser fra vores partnere. Vores hensigt er at hjælpe dig på en enkel, effektiv og tilforladelig måde. Så hvorfor ikke benytte alaTest?


Hvad er alaScore™?

Lær mere om alaScoreDer findes tusindvis af produktanmeldelser tilgængelige på internettet og i tidsskrifter. Samme produkt får forskellige ratings af forskellige kilder. Anmeldelseskriterier og ratingskalaer varierer, hvilket vanskeliggør sammenligning. For at forenkle angiver vi ratingen alaScore™.

alaScore™ er en beregning, der sammenstiller forskellige kvalitetsskalaer fra pålidelige kilder. Med alaScore™ standariseres alle anmeldelsesratings for at vise et mere relevant resultater til bedømmelse af produktkvalitet.


Hvem er alaTest?


alaTest er en internettjeneste fra International Consumer Services Sweden AB. Vi er et selvstændigt selskab, der ejes af de to grundlæggerne, Arie Struik og Peter Björk, samt private investorer. Vores kontor er placeret i Stockholm og tilsammen repræsenterer vores internationelle team flere europæiske markeder, USA, Sydamerika og Asien.

Visse dele af vores tjeneste fungerer ikke perfekt endnu, og vi beder om overbærenhed med dette. Vi håber, at du alligevel får nytte af dit besøg hos os.Forretningsløsninger

Kunder fra hele verden nyder den øgede salgskonvertering og kundens engagement, som alaTests fleksible, skalerbare og let-implementerbare anmeldelsesløsninger giver. alaTest anmeldelsesløsninger giver detailhandlere, mærkevareproducenter og forbrugere indsigt i produktkvalitet, der stammer fra de ægte globale brugeres og eksperters stemmer. Klik her for at få mere at vide om alaTest B2B løsninger.